Så er 2020 i gang

Gårsdagen var at det veldig bedagelig slaget. Jeg hadde ingen planer utover det å lage meg god mat på kvelden, så dagen ble skikkelig lat. Nå skal det sies at jeg har vært realt forkjølet siden før helgen, så det var bare deilig å ikke ha noe jeg måtte gjøre.

Min nyttårsmiddag var kyllingfilet rullet inn i bacon, og med godt tilbehør. Til underholdning hadde jeg en film jeg har sett mange, mange ganger før. Jeg er et enkelt offer for kostymedramaer og deilige kjærlighetshistorier, så valget falt på Pride and Prejudice nok en gang.

Ved midnatt tok jeg turen ut og kikket på alle rakettene. Valgte å ikke kjøpe noen selv, for det er nok andre som skyter opp tusenvis av kroner i luften denne kvelden. Det var masse flott å se på nattehimmelen.

Da jeg var klar for sengen i natt fikk jeg melding fra frøkna mi. Hun hadde feiret med en gjeng venninner og jeg visste ikke på forhånd om hun skulle komme til meg eller valgte en annen løsning. Men så ville hun altså komme hit, så da gikk jeg henne i møte i halv to-tiden.
I dag sov hun lenge og så hadde vi en fin skravlestund med kakao og marshmallows før hun ble hentet av pappaen ca 14,30.

Gårsdagen ble avsluttet med en fantastisk solnedgang, og dagen i dag fikk en nesten like vakker avslutning. Nå skal jeg finne meg litt mat, og så blir det tidlig kvelden på meg tror jeg. Skal tidlig opp på jobb, så det er nok lurt.