Farvel 2019 – Velkommen 2020

Nå er det ikke mye igjen av 2019. Dette var mitt første hele år som singel på 22 år og det meste føltes både nytt og i grunn ganske skummelt da året begynte.

Da jeg gikk inn i 2019 hadde jeg mange forventninger. Jeg var blant annet skråsikker på at jeg kom til å møte en fremtidig kjæreste i løpet av det året. Faktisk trodde jeg at jeg kom til å være i et forhold allerede i løpet av våren. I stedet har jeg datet 4 karer (i snitt 2 uker på hver) og er ikke i nærheten av å finne en kjæreste. Jeg har også møtt et par andre flotte karer som kunne vært gode kandidater til fremtidige partnere, men omstendighetene var ikke på min side.
Dermed sitter jeg fortsatt her og har status som singel, men jeg har helt klart lært mye dette siste året. Jeg har lært om meg selv og jeg har utfordret meg selv. Jeg vet for eksempel at jeg at jeg ikke skal ha en kjæreste for enhver pris, for jeg klarer meg veldig godt på egenhånd. På den annen side har jeg ikke noe ønske om å forbli alene, men den dagen jeg går inn i et forhold skal det være fordi det føles riktig. Ikke fordi jeg har funnet en jeg kan leve med, men fordi jeg har funnet en jeg ikke vil leve uten.

I tillegg til alt dette har året vært preget av mange andre utfordringer. Jeg har hatt en del prosjekter på/i huset mitt med bytte av vinduer og ny veranda, og jeg har hatt diverse prosjekter i hagen. Nye prosjekter er under planlegging og blir forhåpentligvis satt ut i live til våren.

Våren 2019 bestemte jeg meg for å lære meg å bake franske makroner, og det er ikke få makroner som har blitt bakt på kjøkkenet mitt siden da. Det gikk noen mnd før jeg fikk ordentlig dreisen på dette bakverket, og mang et brett gikk i søpla underveis. Men i løpet av sommeren og høsten ble det mer orden på sakene og nå før jul har jeg bakt så mye makroner som jeg har maktet etter ønske fra familie, venner og kollegaer. Det varmer å få så mange positive tilbakemeldinger på noe som man har jobbet hardt for å mestre. Et lite klapp på skulderen til meg selv der.

Så hva kommer 2020 til å ha å by på? Jeg har ikke peiling.

I mars skal jeg en tur til Italia, og frøkna mi ønsker at jeg skal å møte en flott (rik) italiener mens jeg er der. Jeg tviler nok på at jeg har oddsene på min side der, men man skal aldri si aldri. Tidligere erfaringer har lært meg at ting kan skje når du venter det minst 😀

Jeg vet i alle fall at jeg i 2020 håper å fortsette på den kursen jeg har nå, og jeg vet at jeg håper å møte en flott fyr som får alt til å føles vidunderlig riktig.
Ut over det må jeg bare sørge for å lage fine dager for meg selv og mine, og så må jeg vente og se hva livet har å by på utover det.

Med ønske om et fantastisk 2020 til dere alle!

Bilde 2020 Nyttår engelske Grå bakgrunn 3600x2000 jul Engelsk

One thought on “Farvel 2019 – Velkommen 2020

  1. Mange gode tanker og ord Hege, kan bare ønske deg det beste. 👍❤ Jeg vet at du har et godt liv nå, kan bare ønske deg lykke til videre inn i det nye året 2020. 💕

Comments are closed.