Livet går videre

Brått har det gått veldig lang tid siden jeg var inne her sist, men dagene mine fyker av gårde. Det går veldig mye i makroner for tiden – sjokk – og det har tatt litt av. Hadde med noen smaksprøver på jobb til en god kollega for ei uke siden, og dermed raste det inn med bestillinger. Kjempemorsomt synes jeg, men mye jobb også. Det har derfor gått i makronbaking i et hvert ledig øyeblikk, og da går tiden virkelig fort.

Men i går bakte jeg ikke. Da var jeg på date med en skikkelig flott fyr. Det var jo første date og ingen vet hvor haren hopper, men jeg sitter i alle fall her med en veldig god magefølelse og en teit smil om munnen. Livet er godt.

I helgen fikk jeg forresten prøvd meg som snøfresermekaniker. Jeg kjøpte meg brukt snøfreser for noen uker siden og brukte den for andre gang fredag. Da jeg var nesten ferdig med gårdsplassen skulle jeg bare flytte søppelkassene for å komme god til, men så nektet freseren plutselig å trekke på hjulene. Da var det bare å kontakte han jeg hadde kjøpt den av og prøve ut de forslagene han hadde. Ingen av de hjalp noe, men etter å ha åpnet et deksel og kikket inni oppdaget jeg at det lå et kjede på bunnplaten. Det virket jo ikke helt riktig at det skulle ligge der, og ganske snart så jeg et par tannhjul som så ut til å savne kjedet sitt.

Lørdag tok jeg derfor turen til en lokal forhandler og kjøpte ny kjedelås. Det var litt trælete å få på plass både kjedet og kjedelåsen, men jammen fikk jeg det ikke til! Superfornøyd med egen innsats kunne jeg klappe meg selv på skulderen. Jammen fikset jeg ikke dette også 🙂

Nå skal jeg avslutte her og vende tilbake til makronene mine igjen.
Ha en super kveld!

 

2 thoughts on “Livet går videre

  1. Hos deg går det i ett ja, men godt å ha tid til andre koselige ting også da, kos å lese det Hege.??
    Du klarer det meste, og jeg er veldig inponert over alt du får til, bare ikke glem å trekke pusten og slapp av også, lykke til med alt Hege. ? klem. ?

  2. Ja, hva du kan. Fra makroner til tannhjul til freseren. Stolt av deg igjen. Og lykke til videre med daten din.😘 Håper det er en match her.

Comments are closed.