Full fres

Uka som gikk var som uker flest. Den kom og gikk i høyt tempo, og jeg prioriterte den ledige tiden til å være med ungene. I tillegg fikk Jr og jeg gjort en real jobb på torsdag da vi fikk påfyll med ved. Jeg hadde i utgangspunktet bestilt 3 storsekker med bjørkeved, men da veden kom tok det ikke lang tid før Jr påpekte at han ikke hadde tro på at vi ville få plass til så mye ved.

Da storsekk nr 2 ble levert ga jeg derfor beskjed om at vi hadde nok. Og det stemte at vi ikke ville fått plass til en 3. sekk 🙂

I fjor fikk jeg levert 5 storsekker siden jeg trodde det ville gå bortimot 4 sekker i løpet av vinteren basert på tidligere erfaring. Men nå har jeg jo et langt mindre hus enn det jeg hadde før, og i tillegg har jeg varmepumpe som bidrar til mindre behov for å fyre. Det kan være at jeg ikke egentlig hadde behøvd å bestille ved i år i det hele tatt, men det eksperimentet er jeg ikke klar for å teste ut ennå. Må i alle fall få minst en vinter til med erfaring før jeg justerer lageret mitt.

Fredag gikk turen til Norefjell Resort & Spa sammen med kollegaene mine. Jeg har aldri vært der før, men det var en positiv erfaring. Rommet mitt var flott synes jeg, og hotellet i seg selv var imponerende både i størrelse, hvordan det er integrert i terrenget, og ikke minst maten. Mmm…. Fantastisk god mat.

Lørdag var det festmiddag, og maten på menyen var et kapittel for seg. Det kom brett på brett med utsøkt mat, og forspisningen var et faktum lenge før desserten kom på bordet. I slike settinger burde det være mulig å utvide magesekken midlertidig slik at man kunne orke mer av godsakene.

Finalen sto i stil til resten og jeg lover at både kakene, osten m/ tilbehør og isen var førsteklasses.

Søndag dro jeg relativt tidlig hjem etter frokost. Ungene var jo hos meg, så jeg ville gjerne få mest mulig av dagen sammen med de. Siden jeg var sjåfør, og siden passasjerene mine også var ivrig på å komme seg hjem, så dro vi allerede kvart på ti og var hjemme rett over halv elleve.

Hadde en super uke og en flott helg. Den nye uka er også godt i gang, og før vi vet ordet av det er det helg igjen 😉