Nytt forsøk

Med torsdagens fadese-makroner hadde jeg et behov for å bevise for meg selv at det var et arbeidsuhell og ikke manglende evne til å bake makroner. I går hentet jeg derfor frem kjøkkenmaskinen igjen og satte i gang.

Først blande mandelmel, melis og eggehvite.

Så lage italiensk marengs og blande litt i mandelblandingen.

Deretter ta oppi resten av marengsen og vende den forsiktig inn til alt er blandet, men heller ikke mer enn nødvendig røring.

Ferdig røre klar til å bli til makroner.

Jeg har funnet noen fantastisk gode makronmatter på eBay. De er min nøkkel til suksess, i tillegg til å ikke røre for mye 😉

Det var bra spennende å ta ut første brett med makroner. Lot de bare stå noen få minutter før jeg forsiktig tok en av matta for å sjekke bunnen. Den hadde perfekt flat bunn!!! Det skal ikke så mye til å glede denne jenta her. Saftige makroner med pene føtter og flat bunn duger i massevis 😀

Det ble litt marmoreringer på noen av makronene, men det bryr jeg meg ikke så mye om . De ble slik jeg ville ha de, og det er alt jeg ønsket meg. Nå ligger de i fryseren og venter på å bli fylt. Vet ikke hvilke smak jeg skal lage på fyllet, men det finner jeg ut av 😉

Ha en deilig helg!