En god sak

I dag har jeg omsider fått gjort en jobb som har blitt utsatt ganske lenge nå. Jeg har nemlig fjernet et bringebærkratt som var rett ved innkjøringen til gårdsplassen min. Trodde strengt tatt ikke at det skulle ta så veldig lang tid eller at det ville ta noe særlig plass i tilhengeren, men der tok jeg feil på begge punkter. Brukte nok ca halvannen time på å fjerne det, og da jeg nærmet meg ferdig var tilhengeren smekk full. Heldigvis får jeg redusert volumet ved å spenne fast buskene med spannsett, men det var en overraskende stor menge busker.

Helt ferdig ble jeg dog ikke, for etter hvert begynte det å regne. Jeg aktet ikke å la meg stoppe av regnet, så jeg fortsatte til tilnærmet alle buskene var borte, men fortsatt er det igjen røtter og litt ugress. Skulle gjerne tatt alt sammen, men tiden motarbeidet meg. Da klokka var halv åtte og jeg var passe våt var jeg klar til å reise på dynga som stenger åtte på torsdager. Kjørte ut derfra igjen kvart på åtte, og da var jeg i grunn godt forsynt for i dag. Dro derfor og leverte tilhengeren til eieren og vendte nesa hjemover. Nå sitter jeg her og har i grunn lyst på en tur i dusjen, så det er nok ikke lenge til jeg gjør nettopp det.

Med èn inntekt her i huset forsøker jeg å være fornuftig med pengebruken min. Men så hender det at man ikke har hjerte til å si nei til å støtte en god sak, og i begynnelsen av uka skjedde nettopp det. Jeg fikk en tlf fra Stine Sofies stiftelse som jeg pleide å gi faste mnd overføringer til inntil jeg ble singel. De ønsket en engangsstøtte, og til gjengjeld ville jeg få en kalender for 2020. Da klarte jeg ikke si nei, for arbeidet de driver med er utrolig viktig.

I dag fikk jeg derfor en pakke i posten med denne fine kalenderen. Litt usikker på hvor jeg skal ha den, men kanskje jeg kjenner noen som vil ha den. Lager jo kalender med bilder av ungene mine hvert år, og er ikke villig til å bytte ut denne selv om kalenderen jeg fikk i dag er aldri så fin. Men det viktigste er jo å støtte en god sak 😉