Min dag

Dette har vært en deilig daff dag. Sto ikke opp før nærmere elleve og har gjort litt her og litt der, men ikke noe stort eller anstrengende.

Gårsdagen tilbrakte jeg i hovedsak i banken. Det var Vikersunddagen og jeg meldte meg til tjeneste siden jeg ikke har unger i hus og derfor liker å fylle dagene med aktiviteter. Nå fikk frøkna mi også jobb for banken, og da var det jo ekstra koselig for meg også å være på jobb. Vi var 5 fra banken og 6 unger på jobb og det var ordentlig koselig. I tillegg jobbet jeg for banken under festlighetene i natt, og det er en jobb jeg gjerne tar på meg igjen. En rolig fin jobbnatt, underholdning av Plumbo og en masse fornøyde sambygdinger.

I dag trodde jeg at jeg skulle ta igjen for den daffe uken jeg har hatt, men som eneste dag denne uken hvor jeg ikke har hatt avtaler så har jeg valgt å bare gjøre det jeg har hatt lyst til. Sen morgen (var i seng kl 04,00) litt regnskap for Friskis&Svettis, klesvask, en søt film, mer klesvask og litt skriving.
En superdeilig daff søndag 🙂Bilderesultat for pink flower drawing