Sort på hvitt

I går begynte jeg på nok et lite prosjekt i hagen. Jeg har en kant mot den ene naboen som hele tiden gror til med høyt ugress. Det burdet nok ideelt sett vært hekk der, men det er i grunn bra at det ikke er det. Dette er jo der jeg skal ha drivhuset mitt, og da ønsker jeg mest mulig lys inn. Prosjektet var derfor å spa vekk den overflødige jorden slik at det blir enklere å holde det pent der.

Dette er slik det så ut da jeg ga meg etter 3 timer jobbing i går.
Estimerte det til å være ca tre dagers jobb (etter arbeidstid) totalt, men da jeg var ferdig i dag hadde jeg tatt resten. Skal riktig nok ta litt mer på høyre siden, men må fjerne hellene som ligger der først. Mulig at jeg også fjerner syrinen som står der slik at den ikke skygger for drivhuset. Føler at jeg kanskje burde vente med det til neste år slik at naboen ikke føler seg blottlagt. De har riktig nok ikke huset på den delen av tomten sin, men de ser ned i min hage fra verandaen. Når drivhuset er på plass er det ikke noe problem, men i mellomtiden…… Må tenke litt på det.

Er usikker på om jeg skal legge sort duk med heller oppå, eller så plen. Nå som nivået er det samme som plenen ville det bli enkelt å klippe bak der. Er bare usikker på om det blir kronglete når drivhuset er på plass. Får tenke litt på det også.

Da jeg sjekket postkassa etter jobb i dag var det litt av hvert i den, men det var et brev som fanget oppmerksomheten min. Jeg rasket med meg alt sammen og satte meg ved kjøkkenbordet da jeg kom inn. Jeg visste hva som var i brevet, men det var allikevel en spesiell følelse å lese det. Brevet var fra Fylkesmannen og bekreftet sort på hvitt at jeg ikke lenger er gift. Skilsmissen ble endelig 12. august.
Jeg kjente litt på følelsene mine da jeg satt der med brevet i hånden. Hva følte jeg egentlig? Var det sårt, rart, positivt? Mange muligheter, men følelsen jeg kjente var frihet. Jeg har jo vært separert i et år, og ekteskapet tok slutt lenge før det, men allikevel følte jeg meg ekstra fri nå. Deilig fri.

 

One thought on “Sort på hvitt

  1. Godt å lese bloggen og se hvor flink du er til å få det til, har jobb men dette blir bra.?☺
    Så var det så godt å lese hvordan du følte det når du fikk papiret på den enderlige skilsmissen i går. Å føle seg fri er en GOD følelse, og jeg ble lettet når du følte det sånn.
    Livet har mye å by deg enda Hege, du er i din beste alder, med (nesten) voksne barn, alt er litt enklere da. ?
    Lykke til videre i livet ditt jenta mi. ❤ veldig glad i deg. Og ungene. ❤

Comments are closed.