Fra ferie til het arbeidsdag

Nå er vi tilbake fra ferie, og vi har hatt det helt topp.

Like før vi dro på ferie tok jeg kontakt med Kraftriket (lokal strømleverandør) og forhørte meg vedrørende felling av et tre som sto slik til på min eiendom at grenene begynte å henge over strømkablene langs veien. Hadde blitt fortalt at strømleverandøren i slike tilfeller legger ned treet uten omkostninger, men at man deretter må fjerne det selv.  Det viste seg å stemme, så vi gjorde avtale om at de skulle felle det når det passet for de.
Jeg hadde ikke hatt ferie mange dagene før jeg ble kontaktet, så jeg sa bare i fra at jeg var på ferie, men at de gjerne måtte felle treet.

Da vi hadde igjen ei ferieuke var foreldrene mine i huset mitt for å vanne planter, og da fikk jeg vite at treet var nede.

Godt å vite at det var nede, men ikke så mye tvil om hva vi hadde å gjøre da vi kom hjem. Vi kom hjem klokken ti på fredag, og gikk løs på greinene i 14-tiden.

Håpet å rekke en tur på gjenvinningsstasjonen samme dag, men de stengte kl 15.00 så det rakk vi ikke.

Lørdag hadde vi til gjengjeld 3 turer og det var utrolig deilig da siste lass var tømt. Det var i heteste laget å gjøre denne jobben i går, for sola skinte og svetten rant i strie strømmer. Burde ligge ute i solen og kost oss i stede, men det var det jo ikke tid til 😉
Må innrømme at jeg ikke var noe glad i dette treet, for det var Lerk og det drysset veldig i fjor høst. Både greiner, kongler og barnåler ble spredd utover nedre del av plenen min. Nå er det borte og det er skikkelig deilig.
3 ukers frittvoksende plen trengte å bli klippet, og det gjorde jeg på ettermiddagen i går. Det eneste som vitner om treet nå er stammene som ligger igjen, men de skal naboen kappe opp til ved om ikke så lenge.
Skikkelig fornøyd med innsatsen vår 🙂

One thought on “Fra ferie til het arbeidsdag

  1. Dere står på, ikke noe latmannsliv der nei ? skikkelig flinke har dere vært. ?
    Nå er det arbeidsdag igjen, men kommer fort inn i den tralten igjen også da, sånn er jo livet. ?
    Ønsker frøkna god tur til Sørlandet, vær eller ikke vær, det blir sikkert veldig kos uansett. ????
    En fin uke til deg også Hege, og Mats. ❤❤ vi snakkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *