Morgen i Oasen

Nå er klokken kvart på ti hos meg, men i Norge er den kvart på fem på morgenen. Når jeg sitter i sengen min og kikker ut nettingdørene ser jeg bassenget og palmene i hagen hvor ungene og jeg tok oss et kveldsbad før vi la oss i går. Det er deilig med et avkjølende bad før vi legger oss, for temperaturen er på ca 34 grader i skyggen på dagen.

Det er kanskje ikke noen overraskelse når jeg sier at vi er i Thailand og feriehuset vårt som vi kaller Oasen. I dag er det en uke siden vi kom og på tross av at været har vært delvis overskyet har vi ikke manglet sol eller varme. Vi smører oss med solkrem og soler oss kontrollert, og lever for øvrig et slaraffenliv.

Det begynner i grunn å bli på tide å finne på aktiviteter, for når jeg skal oppsummere uka som har gått så har den bestått i handleturer, bading, kortspill, brettspill, lesing, en og annen film, soling, middag i Hua Hin og spising her i huset.

I går var jeg hos advokaten vår her nede for å få satt opp testamente. Høres kanskje litt trist ut, men det er jo ikke mer mystisk enn at jeg ønsker at ungene mine skal arve meg hvis noe skulle skje. Eksmannen min er jo medeier i Oasen, og jeg har ikke noe ønske om at han skal arve meg.
Skal tilbake til advokaten i morgen for å signere dokumentene.

I dag tror jeg det blir en tur på stranda. Vi har ikke vært der ennå, for jeg har vært redd for at vi skal bli solbrente hvis vi er for lenge i sola. Nå har vi jobbet med grunnlaget vårt i ei uke, så da håper jeg at vi er klare 😉

 

 

2 thoughts on “Morgen i Oasen

 1. Åh, jeg skjønner at dere koser dere. Her har vi hatt av og på vær den siste uken.
  Men fra i dag skal vi få “tropevarme”. Men når jeg ser ut av vinduet kl. 08:51,
  så er det fortsatt en del mørke skyer. Dere må kose dere, og Hege ikke gå bananas på nattmarkedet. Det er jo fristende med et par nye vesker. Skulle gjerne ha vært med dere og spist på Moon Smile. Kos dere videre….. mange klemmer fra tanta.

 2. Høres bare helt herlig ut med slaraffenlivet dere har. ??
  Høres ut som dere har kost dere med det også. Men stranda er også greit en gang i blant. Noe bading her er for kaldt enda, karnskje det har blitt 16 gr. nå. ?
  Godt at du får ordnet med advokaten til fordel for ungene, da er de sikret. ?
  Ha det fortsatt fint i deilige Hua Hin og Oasen.
  Klem fra to som er veldig glad i dere. ❤❤

Comments are closed.