Feriefølelsen er her

Denne uka ble bra. Det har vært nydelig vær i flere dager nå og jeg har kost meg ute både i lunsjen og etter jobb. Vi er så heldige å ha balkong i 3. etg på bankbygget vårt og der er jeg å finne i lunsjen. Det hender at det blir en 5-10 minutters pause utenom også, og da får man sommerferiefølelsen selv om man fortsatt er på jobb.

Jeg legger beina høyt og håper at sola finner meg 🙂

Fin utsikt er det også der oppe, høyt over de andre hustakene.

Jeg var heldig denne uken. Ungene skulle egenlig være hos pappaen sin til søndag, men så valgte han å dra på ferie til kjæresten sin i går og da kom ungene til meg. Nå får jeg muligheten til å nyte ungene selskap i nesten 4 uker fremover. Det gjør kjempegodt i mammahjertet.

I går smakte jeg på sommeren i form av jordbær og vaniljekesam. Nam!

Det har i mange år vært en tradisjon å kjøpe 2 kasser jordbær og fryse bort. Nå ble det jo mange forandringer i løpet av fjoråret, så jordbær ble det ikke noe av. Men i går handlet jeg jordbær igjen. 6 kurver ble delt opp, pakket flatt i poser og fryst bort.

I dag ble fire nye kurver pakket bort på samme måte, så til vinteren kan det nok bli en og annen strawberry daiquiri når anledningen passer sånn. Smoothies blir det sikkert også, så dette skal vi nyte i fellesskap alle 3, pluss eventuelle gjester 😉

Jeg kjenner at jeg har hodet mange steder nå om dagen, og det har ført til at det har blitt litt lenger mellom hvert innlegg her inne. Tror nok at det vil fortsette med litt færre innlegg pr uke nå en liten stund fremover, men det er jo ganske naturlig nå som sommerferien nærmer seg og man har mye å tenke på. Men jeg kommer innom av og til. Det lover jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *