Positiv effekt

I dag har jeg gjort en ny erfaring. Jeg vet ikke om jeg kan forvente samme effekt neste gang, men jeg er håpefull.
Det er ikke noe ekstraordinært som har skjedd, men jeg har rett og slett brukt migrenemedisin for første gang på ca 4 år. Av grunner som jeg ikke skal gå inn på her så kuttet jeg ut migrenemedisinen og har i stedet brukt paracet 1 g og ibux 600 mg. Det har hatt nok effekt til at jeg har kommet meg gjennom migreneanfallene, men det tar (nesten) alltid 3 dager før anfallet er over og det er slitsomt.

I dag våknet jeg altså med migrene igjen og bestemte meg for å hente frem Imigran som jeg fortsatt hadde i skapet. Først synes jeg ikke det var noe særlig effekt annet enn at jeg ble veldig trøtt, men etter 2-3 timer var effekten merkbar. Og det beste med det hele er at jeg faktisk ikke har hatt behov for å ta flere tabletter. Hvis dette betyr at jeg er ferdig med migrenen allerede for denne gangen så er det fantastisk. Jeg har ikke tid til å krangle med hodet denne helgen, så jeg krysser fingrene for fortsatt “klart hode” 🙂

Og hva har jeg da brukt denne ettermiddagen til? Ikke så mye spennende. Jeg har støvsuget og vasket bilen min innvendig. Burde vasket den utvendig også, men tar det en annen dag 😉 En annen ting jeg har gjort, og det veldig på overtid, er å fjerne plasten fra det mislykkede provisoriske drivhuset mitt. Nå er det bare rammeverket som står igjen, men det skal snart fjernes det også. Neste år blir det drivhus, og det gleder jeg meg skikkelig til å begynne på.

Nå skal jeg gjøre ingenting resten av kvelden, og så er det snart helg. Det blir kjempekoselig med besøk, skravling, servering i bryllup og enda mer skravling. En helg jeg gleder meg skikkelig til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *