Sommerkveld ved fjorden

Det er hektiske tider på jobben for tiden. Med ferieavviklingen i gang er jeg alene med de oppgavene jeg gjør, og da blir det nok å henge fingrene i. Det går heldigvis ganske greit, for jeg har dratt ekstra tidlig på jobb denne uken. Har vært der ca halv åtte hver dag bortsett fra tirsdag da jeg var på plass kvart over syv. Den lille ekstra tiden er nok til at jeg klarer å ta unna heldigvis.

Dermed var det ekstra deilig med en middag ute i det fri i dag. Noen jenter på jobben skulle på Tyrifjord Hotell og spise etter jobb og spurte i forrige uke om jeg hadde lyst til å bli med. Det hadde jeg jo, så i dag har jeg kost meg.

Det var nydelig vær og vi satt ute og spiste. Solen varmet godt og sommerferiefølelsen tok skikkelig tak i kroppen. Nå er det jo noen uker til jeg skal ha ferie, men det er ikke viktig. Det er en liten dose sommerferie hver ettermiddag nå for tiden, og det gjør godt for kropp og sinn.

Med blå himmel og båter i havna kan hvem som helst finne roen.

Jeg bestilte tapas til middag og den var skikkelig lekker. Jeg spiste til jeg var god og mett, og litt til. Og når man nesten sprekker så spiser man enda litt til. Utrolig at det er plass til så mye i magen, men så var buksa stram om livet etterpå også. Ikke bra, men lov av og til.

Jeg var hjemme i åtte-tiden og hvis det ikke hadde vært for all myggen så hadde jeg nok slått meg ned ute. Men det er ufyselig mye mygg i år, så det fristet ikke. Ryddet litt i garasjen og gikk inn før jeg ble kveldsmat for de små Dracula-ene. Har bestilt meg Thermacell myggjager til å ha på verandaen og håper at den virker like bra som reklamen påstår. I såfall blir det mang en ettermiddag og kveld ute eller med åpen terrassedør. Krysser fingrene 🙂

 

 

One thought on “Sommerkveld ved fjorden

  1. Thermacell myggjager kjøpte jeg ifjor. Skal bruke den på sommerfesten på brygga i kveld. Så hvis myggen kommer, jages den bort. Håper ihvertfall det! Lykke til med din Hege. Og god helg fra tanta. ?

Comments are closed.