Deilig sommer

Nå lader vi opp til en deilig helg. Det føles virkelig som om sommeren er her (på tross av litt regnvær) og det er en deilig tid. I dag har vi kost oss med grillmat og spist ute på verandaen. Laks og grønnsaker på grillen og fløtepoteter i ovnen. Mmm. Det er deilig det.

Nyter også hvor fint det blir hos meg. Er jo veldig fornøyd med huset mitt og veldig takknemlig for at det ble mitt, og da er det også veldig godt å gjøre litt her og der slik at jeg setter mitt preg på det. Har jo fått utrolig god hjelp av foreldrene mine, og huset føles mer og mer mitt.

I dag har ungene gjort en liten jobb for meg. Den tok en drøy time for hver av de og resultatet ble kjempebra. Jeg hadde nemlig begynt å få ganske mye ugress i gårdsplassen, og den har ungene fjernet mesteparten av i dag. Hele gårdsplassen er dekket av subbus, så det er en ganske takknemlig jobb å luke.
En liten sommerjobb for de, noen kroner inn på kontoen deres og et resultat som jeg kan kose meg med å se på. Vinn, vinn for alle 🙂

Dette er siste uken ungene er hos meg før vi skal til Thailand. De står selvfølgelig fritt til å finne på det de ønsker, men jeg er veldig bevisst på å nyte hvert øyeblikk. De blir jo bare borte to uker, men det er lenge nok i massevis for mammahjertet. Er allerede i gang med å planlegge hvordan jeg skal få tiden til å gå, men skal forsøke å være flink til å gjøre ingenting også. Har hatt litt høye skuldre en stund nå, så jeg vet at jeg må forsøke å roe ned litt. Vi får se hva jeg får til 😉

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *