Prosjekt gjennomført.

Uka har nesten gått fra meg, og dermed har det blitt ganske stille her inne. Var på workshop på torsdag, og tittelen på denne var “Våg å satse” Det var for og med jenter/kvinner og tok for seg hvordan vi kan stå opp for oss selv og få til det vi vil. Det handler ikke bare om i arbeidslivet, men også på privaten. Fikk masse gode verktøy og ikke minst litt bedre selvinnsikt.

I går kom foreldrene mine til meg, og pappa byttet kjøkkenvinduet mitt. Det var jo like gammelt som huset og var punktert. Nå har jeg klare ruter igjen og kan se godt gjennom hele ruten.

Mine planer for helgen var å gå i gang med steinlegging, men før jeg kunne begynne på den jobben måtte plantene i bedet flyttes. Og før de kunne flyttes måtte det eksisterende bedet lukes, for det var det ikke godt å se hva som var pantet og hva som var ugress.

Heldigvis er det en takknemlig jobb, og bedet er ikke større enn at det går relativt fort.

Så gikk jeg løs på bedet som skulle fjernes. To små planter ble flyttet til blomsterbedet og to større + en rose skulle flyttes til plassen jeg gjorde klar på onsdag. Her er raseringen i gang.

Og her har plantene fått nytt hjem.

Da steinhellene var fjernet og jeg var klar til å begynne på planeringen kom jammen pappa og ble med på jobben. Eller, ble med… Det var vel strengt tatt han som gjorde mesteparten av jobben og jeg som var håndlanger for han 😉

Det gikk unna i fint tempo, og etter som ettermiddagen skred hen så ble det stadig mer tydelig å se hva som var i vente.

Steinlegging er ganske mye jobb, men du verden så flott det blir!

Da klokka var ca seks var all steinen på plass. Vel, nesten all steinen. Det må kappes noen halvstein mot kanten ved garasjen og ved et rør som stikker opp av jorda ved verandaen. Dette blir gjort på et senere tidspunkt, for lørdag kveld er ikke rette tidspunktet å gjøre dette.

Er superfornøyd med resultatet og utrolig takknemlig for hjelpen jeg hele tiden får av mine utrolig snille foreldre. Det hadde tatt betydelig lenger tid å gjøre dette alene 😉

I skrivende stund sitter foreldrene mine og ser fotballkamp, men det er ikke helt min greie. Da koser jeg meg heller her med dette innlegget, for det har blitt alt for lenge siden sist. Kjenner på kroppen at jeg nok skal sovne lett og godt i kveld, for dette har vært en aktiv og flott dag 🙂

 

One thought on “Prosjekt gjennomført.

  1. Ja, du er heldig Hege som har slike supersnille foreldre. Og jeg er heldig som har de i min familie.?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *