Love is love

I dag skulle jeg egentlig vært på skoleavslutning med 9-klassingen min, men så ble det avlyst siden værmeldingen varslet om regn. Synd, men ikke så mye å gjøre noe med. Dermed gikk jeg løs på andre halvdel med belegningsstein som sto på tilhengeren og ventet. Nå er hele pallen med stein stablet på nytt i vedskjulet og venter på neste kapittel i prosjektet mitt.

Neste trinn i prosjektet er å flytte dette bedet. Det vil si, jeg skal flytte de plantene som er verdt å flytte, og så fjerne hele bedet og hellene.

Hele “firkanten” mellom huset, carporten, boden og verandaen skal så ryddes, planeres og steinlegges.

Ønsket mitt er å gjøre dette krysningspunktet “tørrere”. Litt vanskelig å forklare, men når steinen er lagt skal det hele mykes opp med blomster i “potter og kar” langs husveggen. Det er litt knotete å klippe plenen i denne kroken og med stein blir det ryddigere under trappa også.

Nytt bosted for plantene blir her i husveggen på langsiden av huset. Tror ikke plantene som flyttes hit blir like store som de som er her fra før av, så det burde bli passe luftig selv om det kommer til å være beplantning på hele langsiden.

Var egentlig godt i gang i ettermiddag og håpet å få flyttet flest mulig av plantene, men så kom regnet og da gikk jeg inn. Ble nesten spist opp av mygg også, så det var i grunn litt godt å rømme inn.

Fikk en pakke i posten i dag, og den inneholdt denne t-shirten som jeg bestilte på eBay for et par uker siden. Hadde egentlig tanker om å dra til Oslo og støtte Pride sammen med ungene, men de er hos pappaen så det passet dårlig. Men t-shirten kommer jeg til å bruke uansett, så den er jeg glad for at jeg kjøpte 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *