Nye prosjekter

Da jeg så et av tilbudene til Maxbo i forrige uke begynte det å kverne under topplokket mitt igjen. Jeg har et prosjekt jeg har gått og tenkt på en stund, og plutselig følte jeg at jeg fikk dårlig tid.

Tilbudet var nemlig belegningsstein til 99,- pr m2 og det er jo veldig gunstig.  Det er ikke så mye jeg trenger, bare 8-9 m2, men det er uansett lurt å benytte seg av slike tilbud i stedet for å betale 169,- pr m2 slik prisen er på min lokale byggvarehandel. Jeg vurderte prisene mot hverandre, pris på eventuell levering, hel pall mot det jeg faktisk trenger osv, osv.
Til slutt endte jeg opp med å kjøpe en hel pall (ca 14 m2) fra Maxbo. Da har jeg nok til at jeg kan legge rundt drivhuset jeg håper å bygge neste vår også og få en pen kant rundt det.

I går sendte jeg derfor bestillingen på formiddagen, og på ettermiddagen var jeg nedover og hentet 1/2 pall. Hengeren jeg låner er bare godkjent for 960 kg og jeg tok ikke sjansen på å overbelaste eller å bli stanset i kontroll.

Hadde egentlig lyst til å kjøre en tur til i går ettermiddag, men var ikke ferdig med å losse hengeren før halv seks, og da var det for sent. Hentet i stede frem gressklipperen og klippet plenen, for det trengtes.

Var til gjengjeld tidlig på`n igjen i dag, og rett før klokken syv kjørte jeg for å hente resten av steinen. Var der litt før halv åtte, og siden resten sto på pall slapp vi å laste hengeren for hånd slik vi måtte i går. Pallen ble satt rett på hengeren, og nå står den i gårdsplassen og venter på at jeg kommer hjem i kveld og kan tømme den.

Det neste jeg må kjøpe er subbus til å ha under steinen, men må sjekke hvor jeg skal kjøpe det først. Har noen lokale leverandører, men vet ikke når de har åpent, pris, hvor mye jeg trenger osv.

Grunnen til at jeg hadde mulighet til å hente stein på morgenkvisten i dag er at jeg avspasserer et par timer. Skal på styremøte i Finansforbundet avd. Buskerud klokken tolv og i stede for å jobbe bare 2 timer før jeg uansett måtte kjøre så tok jeg meg litt fri. Gjør et par ærend på veien og koser meg litt 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *