Litt ekstra fri

Det var skikkelig deilig med litt ekstra fri i går. Jeg våkent tidlig og kjente at jeg hadde behov for å bevege på meg. Få ut litt energi.

Løsningen ble derfor å gå meg en skikkelig god tur. Gikk hjemmefra ganske nøyaktig klokken ni og var hjemme igjen halv elleve. På den tiden hadde jeg gått 8 km i rask gange, og det føltes kjempegodt. Det hjalp også på å få ut overskudsenergi, så da sola stekte og verandaen ropte var jeg enkel å invitere. Jeg hentet frem solsengen og flatet ut.

Gårsdagen var forhåpentligvis en forsmak på sommeren vi har i vente. I hagen blomstrer det fortsatt, og nå er det Irisen som brisker seg ute i bedet mitt.

På gåturen på morgenen kunne jeg også nyte synet av disse vakre valmuene.

Det er et faktum at jeg ikke bor så landlig som tidligere, men jeg hadde ikke gått langt før dette var landskapet som omga meg. Liker det kjempegodt, og det hjelper til med å få ro i sjela.

De kloke vet jo at å legge seg flat i solen et par timer uten solkrem ikke er så veldig lurt, og det innså jeg også i går. Bare litt for sent.

Holdt meg derfor i skyggen fra midt på dagen og frem til ungene kom hit i halv-tre-tiden, men huden var allerede begynt å bli lyserød.
Jeg fikk kjeft av frøkna mi som var raskt inn på badet og hentet frem solkremen og kommanderte meg til å smøre meg. Bedre sent enn aldri, så jeg var lydig som bare det 😉

Med ungene i hus hadde jeg en god unnskyldning til å hente frem makronene og fylle de med sitron- og lakriskrem. De var kjempegode, så jeg gir meg selv karakteren bestått på den testen 🙂 Blir nok ikke lenge før jeg kan lage mer.