En bedre dag

Jeg har tenkt over denne uroen min. Hva kommer den egentlig av?

Da jeg snakket med ei venninne om dette for litt siden fortalte hun at også hun hadde en periode med rastløshet da hun ble skilt. (hun er godt gift igjen nå). Det var en fase hun måtte gjennom, og kanskje er det slik for meg også. Jeg tror at det i ganske stor grad handler om at jeg går rundt her alene i stedet for å ha noen å være sammen med, snakke med og ta meg av. Jeg er rett og slett ikke typen til å være alene, men samtidig vet jeg at jeg ikke kommer til å gå inn i noe forhold bare for å slippe å være alene. Når jeg slipper noen inn er det fordi det føles riktig og fordi det er uunngåelig. Fordi jeg ikke klarer å la han gå.
I morgen kommer heldigvis ungene hit igjen, og da får de all min oppmerksomhet. Det blir godt 🙂

I dag har jeg gjort et nytt forsøk på makroner. Gårsdagens forsøk ble mildt sagt mislykket så i dag gikk de i søpla.

Dagens forsøk ble heldigvis langt mer vellykket. Røra føltes annerledes og da første brett kom ut av ovnen kunne jeg både se, føle og smake forskjellen. Det er så lite som skiller suksess fra fiasko, men jeg tror jeg har forstått hva jeg gjorde annerledes i dag 🙂

Det er ikke så mye som skiller en dårlig dag fra en bedre heller. Var nede i går, men har det bedre i dag. En hyggelig melding fra ei veldig god venninne gjorde godt og ga meg en god avslutning på gårsdagen. I tillegg fikk jeg i dag en hjertevarmende respons på gårsdagens innlegg fra min kjære søster. Hun kjenner meg så godt og er så flink til å se meg. Tusen takk!

Nå skal jeg gå løs på resten av dagen, og jeg skal gjøre den til en god en.

One thought on “En bedre dag

  1. Godt å lese at dagen i dag har vært mye bedre, får vondt av deg når du ikke har det så bra. ?
    Skjønte det i går, men du klarer å se det selv og vet at det blir bedre etterhvert som tiden går. Det sa jo også venninnen din, som du selv sier, og det er jo en god trøst å vite. ? Du er tøff Hege,og jeg føler veldig at livet ditt får en god vending etterhvert. Stå på jenta mi, det blir bedre. Klem mam som er veldig glad i deg. Ta også en telefon til meg hvis du føler for det, selv om jeg er veldig glad for at du har Gry, som bakker deg opp når du trenger det. Det er nok også lettere med en søster. ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *