Indre uro

Etter at jeg flyttet hit har jeg lært mye om meg selv. Jeg har lært at jeg er sterkere enn jeg trodde og at jeg klarer så mye mer enn jeg trodde.

Jeg har også lært at jeg har en indre uro som jeg ikke visste om. Jeg trodde strengt tatt at jeg var av det litt daffe slaget, men det er jeg helt klart ikke. Det er som om jeg trenger å ha noe på timeplanen hele tiden, og nå som konfirmasjonen er over blir det for stille. Jeg tør påstå at jeg hadde ganske mange prosjekter også før konfirmasjonen krevde oppmerksomheten min, men nå blir det helt klart for stille. I går kveld ble løsningen å ta seg en gåtur. Klokken var halv ti da jeg snørte skoene og gikk en runde på Øya.

Det var godt å få luftet hodet og brukt litt energi, men neste gang jeg tar meg en gåtur blir det ikke på Øya. Det er et flott sted å gå, men høy vannstand og fuktig skog resulterer i masse mygg og knott, og det ble i meste laget. Får finne meg en rute i nabolaget eller gatelangs et annet sted neste gang 😉

I dag var jeg klar for en tur på dynga for å tømme tilhengeren, men det ble bomtur gitt. Det hjelper jo ikke å være ute i god tid for å slippe kø når man kommer til låst port. Først forsto jeg naturlig nok ikke hvorfor porten var låst, for det skulle jo åpne klokken ni. Det var først da jeg dobbeltsjekket på nett at jeg innså at det jo er pinseaften i dag. Ikke rart det var stengt. Irriterende å måtte dra hjem med full henger, og irritert på meg selv for at jeg ikke oppdaget dette tidligere i uka. Hengeren var jo ferdig fylt på torsdag og kunne vært tømt samme dag…. Vel, å være etterpåklok har aldri hjulpet noen, så sånn er det bare.

Da jeg kom hjem igjen tenkte jeg at jeg kunne finne frem den nye Harry Hole boka mi og lese litt. Dermed la jeg meg godt til rette i hengekøya, men det ble smått med lesing. Lå en halvtimes tid og slappet av, men nå sitter jeg her og skriver i stedet for å lese. Hadde ikke nok ro i kroppen. Boka ligger lett synlig i stua og jeg planlegger fortsatt å lese i helgen, bare ikke akkurat nå.

Tror jeg skal ta en tur på kjøkkenet og bake litt i stede for å gjøre ingenting. Har laget meg en liste med ting å finne på slik at jeg ikke føler at jeg kaster bort helgen. Første aktivitet er å bake makroner helt alene. Det er jo lett å føle at en har fått taket på det når en har hjelp av en mester som venninnen min, men nå er det på tide å sjekke om jeg blir fornøyd egne prestasjoner også 🙂

 

One thought on “Indre uro

  1. Tøffe, åpenhjertige og ærlige søssen min? Livet er ikke for pyser. Du er en helt. Et forbilde. Vet ikke om jeg hadde klart å holde meg så godt oppe som du gjør. Apatifellen er så lett å ramle i. Mens du holder deg gående. Så ufattelig stolt av deg. Vet det ikke er lett å være så mye alene❤️Glad i deg???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *