Dagen før dagen

Da er det like før det braker løs, og i dag har det gått i ett frem til nå. Jeg har besøk av svigerinnen og svogeren min fra Risør og de er til super hjelp. Svigerinnen min er utrolig dyktig til å lage mat og hun har stått på kjøkkenet i hele dag. Frøkna og jeg var i banken og gjorde klar lokalene i litt over 3 timer i dag, og i mellomtiden kokkelerte svigerinnen min her hjemme. Svogeren min har gjort en super jobb med kantklipper, og jr. har klippet plen.

Nå er mesteparten av maten på fat og satt på kjøl, og siste rest gjøre i morgen tidlig. Det blir tidlig på`n i morgen for alle. Makronene jeg bakte sammen med venninnen min sist helg er fylt med sitronkrem og salt lakris, og de er prøvesmakt som seg hør og bør. De er tilnærmet perfekte i mine øyne. De smelter i munnen 🙂

Siste innspurt for i dag var pynting av epletreet ute i hagen. Der henger det bilder fra hele oppveksten til Nora, og i morgen kan gjestene hennes kose seg med å kikke på de.

Nå skal jeg ta kvelden ganske snart tenker jeg, og så er vi klare til finalen i morgen. Vi har gjort vårt beste, og så håper jeg at værgudene er med oss 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *