Mange gode naboer

Det kan se ut til at hageplanene mine er litt uendelige. Har så mange ønsker, men tiden strekker ikke helt til. I dag har jeg hentet enda en ladning med jord, og nå er alle pallekarmene mine fylt opp. Det gjenstår bare å få på plass planter, men i løpet av helgen bør det også være i orden.

Hagen min har blitt forsøkt overmannet av løvetann. Det er helt vilt hvordan de har skutt i været denne uken, og nå var det virkelig på tide å få klippet plenen igjen. Det var gult så langt øyet kunne se.

En av tingene jeg liker så godt med hagen min er at det er en overkommelig jobb å klippe den. Jeg har ikke tatt tiden, men den er helt “innafor”.
Og så ble det så fint 😀

Bortsett fra den ene pallekarmen hvor jeg plantet rabarbraen har de 3 resterende blitt stående tomme. Det var det på tide å gjøre noe med, så i dag kom det endelig jord i de.

Med sort matte i bunnen håper jeg å slippe unna en del ugress og diverse busker som bodde her før og kom nok gjerne kunne tenke seg å titte opp igjen. Her skal alle tomatplantene mine bo. Håper de kommer til å trives.

I den siste karmen skal det komme jordbærplanter. Disse står fortsatt igjen hos min eks, så jeg håper å kunne hente de i helgen.

Da jeg var ferdig med disse gjøremålene var klokken fem på seks, og dermed hadde jeg dårlig tid. Det skulle nemlig være “veimøte” klokken seks, så da var det bare å komme seg av gårde. Veien jeg bor i er en privatvei, og dermed er det oss beboerne i veien som må følge opp det som hører med. Det var jo også en flott anledning til å møte naboene mine, så dit måtte jeg synes jeg.

Det var en veldig koselig nabogjeng, og det var stor spredning i alderen. Det gir en fin variasjon i hva hver enkelt kan bidra med, og før jeg visste ordet av det hadde jeg havnet i styret og blitt kasserer. Må lære meg å holde munnen lukket, men det er strengt tatt ikke noen stor oppgave. Det er ikke mange fakturaene som skal betales, og utsendelse av giroer til alle beboerne gjøres 1 gang i året. Veldig overkommelig 😉
Mens jeg var der kom “eggmannen”. Ventet han ikke før til helgen, men da måtte jeg passe på å få kjøpt et par brett nå i stedet. Da er det naboskapet viser seg fra sin beste side igjen. Jeg hadde jo ikke med kontanter til møtet, men da la vertinnen bare ut for meg. Enkelt og greit, og med Vipps var det fort gjort å betale tilbake. Ikke behøvde jeg å bære med meg eggene hjem heller, for eggmannen vet jo hvor jeg bor og satte like greit brettene på trappa mi.

Er skikkelig glad i nabolaget mitt. Trives kjempegodt.

Må også vise dere peonene i hagen min. Da alt begynte å spire og gro i våres visste jeg ikke hva noe av det som dukket opp var, men nå viser alt seg i sin beste prakt. Håper bare at det fortsatt er blomster her om ei drøy uke, for det hadde vært supert med en slik flott dekor til konfirmasjonen.

One thought on “Mange gode naboer

  1. Ja, Hege. Det er godt med gode naboer. Det merker vi også her i Svelvik. Gleder meg til å komme å se all herligheten hos deg og ungene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *