Effektiv søndag

I går fikk jeg virkelig gjort vei i vellinga synes jeg. Jeg hadde så mye jeg gjerne skulle gjort, så jeg kom meg i gang tidlig.

Pga helligdag og slikt kunne jeg ikke gjøre ting som bråkte så veldig, så jeg begynte med å potte om 3 planter som virkelig trengte det. De har omtrent vokst ut av pottene sine og det synes godt på veksten deres også. Ingen  kan jo trives når de går i alt for trange sko.

Den med aller minst potte var denne stakkaren. Den overtok potta til fredsliljen, så nå blir det andre boller.

Nå har alle fått nye store potter og bør trives i lang stund fremover.

Da klokken tippet ett følte jeg at det var lov til å lage litt lyd, så jeg gikk løs på plankehaugen som har ligget siden pappa laget ny veranda til meg. Disse plankene tenker vi å bruke når vi skal innrede boden min, men det måtte fjernes spiker først. Jeg ønsker meg et par arbeidsbukker så slike jobber kan gjøres stående, men det prosjektet må vente til det er lov å bråke. Laget derfor en nødløsning som fungerte for anledningen. Da jeg var ferdig var den tomme skrueboksen helt full av spiker.

Nå er planken lagret tørt i carporten og er klar til bruk etter hvert.

Laget meg også et provisorisk drivhus siden slangeagurken ble plantet for lenge siden og trenger et sted å bo. Ikke vakkert, men det får duge. Skal lage et system med tråder til å klatre i, men det må vente til jeg kommer tilbake fra tur.

Jeg skal nemlig på styreseminar med Finansforbundet til Skagen i 3 dager, og når dette leses har jeg allerede reist. Ungene kommer til meg i morgen og skal kose seg alene frem til jeg kommer hjem onsdag kveld. Det er litt tøft å vente 3 dager ekstra før jeg kan se de igjen, men jeg vet at de kommer til å kose seg veldig i eget selskap her hjemme.

For å være sikker på at de ikke skal sulte mens jeg er på tur hadde jeg ei bakeøkt på kjøkkenet i går kveld. Jeg laget en ladning matmuffins som jeg vet de er veldig glade i.

Og så laget jeg pizza. Det ble min middag i går, og så er resten lagt i fryseren sammen med muffinsene slik at ungene kan forsyne seg når de kommer. Ikke det at de ville sulte uansett, for fryseren min er stapp full fra før av, men det føles jo godt å skjemme de bort litt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *