1. Mai-sysler

Det er mange tradisjoner for 1. mai. De siste årene var det tradisjon å være med rundt om i kommunen på arrangement, men i år føles ikke det naturlig.
I stede har jeg kost meg med hagearbeid og forberedelser til sommeren.

Begynte halv ni i dag tidlig med å beise pallekarmer i Shimmergrå.

Deretter gikk jeg løs på siste finish på rekkverket. Pappa gjorde seg ferdig med verandaen på mandag, og den har blitt knallfin. Det gjensto bare noen skruer på det stående panelet på rekkverket, og de tok jeg i dag. Mulig det ikke er helt politisk korrekt å jobbe i hagen klokken halv ti på morgenen i dag, men jeg tok sjansen. Naboen kjørte i gang en live-konsert (i opptak) fra et eller annet band på relativt høyt volum klokken ni på morgenkvisten, så jeg var ikke alene om å bråke litt.

Verandaen har blitt en forlengelse av stuen min. Det er danseplass i massevis og det er så deilig å tasle ut der.

Jeg bare nyter……

Bildene ble tatt mandag ettermiddag, så det er derfor de er litt mørke. Da jeg satt og redigerte bildene nå så jeg at det er litt småtteri som har blitt glemt bort, så jeg tror jeg skal ta meg en tur ut og sette på den løse platen under verandaen bl.a.

Resten av dagen er brukt til å kjøre frøkna til ei venninne, klippe til ei buske i hagen, få de nybeisede pallekarmene på plass og å gi Jr. en hårklipp. Nå kjenner jeg at jeg enten må fortsette med et eller annet fornuftig, eller rett og slett gjøre ingen ting. Farlig å sette seg ned på baken, for det er så fristende å bli sittende. Hadde egentlig hatt lyst til å kappe til materialer til kompostbingen, to blomsterkasser og et par pallekarmer, men det tar seg ikke ut i dag. Får heller gå løs på det i morgen. Bortsett fra et par turer på gjenvinningsstasjonen tror jeg ikke det skjer noe spesielt da, så det burde la seg gjøre.

Nå tror jeg at jeg skal sette meg ut på verandaen og nyte synet av alt som spirer og gror og gjøre ingenting en liten stund 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *