Young, free and single

Kanskje en sannhet med modifikasjoner når det gjelder det å være ung, men jeg føler meg i alle fall ung. Det er et klisje at alderen sitter i hodet, men jeg føler ærlig talt at det er sant. Kroppen min blir i dag 47 år, men jeg føler meg som om jeg var 30. Ikke minst ser jeg ut som en fjortis for tiden med halvlangt hår og sparesveis. Ikke bra, men jeg blåser i det 😀

Det er sprøtt hvor mye som kan skje på et år. På bursdagen min for et år siden var jeg på et så vondt sted at det er vanskelig å huske det i dag (og det er heller ikke noe poeng) Den innehold hendelser som var så brutale at det ikke burde være mulig. Men det er et tilbakelagt stadium.
I dag våknet jeg i mitt eget hus, ungene kommer til meg i ettermiddag, jeg har foreldre som ikke vet hva godt de kan få gjort for meg, og jeg har familie og venner som virkelig er der for meg. Jeg har det så utrolig godt og føler meg så utrolig heldig og privilegert.

Dagen tilbringes i hovedsak på jobb, men i ettermiddag skal jeg på danseoppvisning med frøkna mi. Vet ikke hva vi finner på til middag, men jeg lar ungene velge.

Håper dere også får en fantastisk dag!