Litt ensidig

Ja, jeg skal være den første til å innrømme at jeg er ganske ensidig nå om dagen. Det går stort sett i veranda og hage, og i dag er intet unntak 😉

Pappa var tidlig i gang i går. Dekket på verandaen ble sakte menn sikkert større og større.

Da ettermiddagen kom var nesten hele dekket på plass, men så kom regnet og satte en effektiv stopper for fortsettelsen. Da tok vi (pappa) kvelden og det ble middag.

I dag har det vært begrenset hva vi kunne gjøre ute. Det tar seg liksom ikke ut å bråke og jobbe på en søndag. Men pappa fant allikevel litt han kunne gjøre, så da han gikk for å jobbe gikk jeg på kjøkkenet. Laget ei langpannekake som jeg skal ha med på jobb i morgen. Ikke den mest avanserte løsningen, men jeg holdt på å glemme at jeg “måtte” bake. Tenker den går ned på høykant uansett.

Utpå ettermiddagen var hele dekket ferdig og vi tok en pause med kake og kaffe. Det var skikkelig deilig, for sola stekte og det var nydelig ute.

Etterpå jobbet pappa videre og jeg gikk løs på solbærplantene som står på tomta mi. De var fullstendig most av vinterens (og tidligere vinteres) snø som ble måket fra naboens tomt, så her var det mest snakk om å se hva som kunne reddes. Dette er nok gamle planter og de hadde et stativ rundt seg som nok opprinnelig var ment å støtte de. Nå var også stativet ødelagt av flere vintre og mye snø, så jeg fjernet det helt. I tillegg klippet jeg vekk mesteparten av solbærbuskene. Det er sikkert helt feil tidspunkt å klippe slike busker nå, men alternativet var å klippe de helt ned så jeg tok sjansen.

Da klokken var nærmere syv tok vi kvelden. Det gjenstår fortsatt en del jobb på rekkverkene, så foreldrene mine blir værende til i morgen. Pappa har arbeidet jevnt og trutt siden de kom på torsdag og resultatet blir utrolig bra.

Her blir det gøy å ønske velkommen til besøk i sommer 🙂

Dagen ble avsluttet med en middag som for meg roper om sommer. Poteter, nykål, spekeskinke og eggerøre. Kan det bli mer sommer enn det? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *