Hamstring

I dag stakk jeg litt tidligere fra jobb slik at jeg skulle rekke å hente bil og henger og dra bort på XL bygg. De stenger fem, og da var det ikke mer enn tiden av veien. Tenkte det var lurt å hente materialene til verandaen i dag slik at det blir mindre stress i morgen. Skal jeg på møte i Drammen og da er det godt med alt man slipper å tenke på.
Men så enkelt var det ikke. Jeg fikk “handlelapp” fra pappa i dag, og da karen på XL så den lurte han på om han kunne få den av meg og heller ha alt klart til i morgen. Det var jo helt greit, men til gjengjeld blir det ny tur bort dit da også. Vel, det viktigste er at jeg har alt klart til mannskapet mitt kommer på torsdag.

Da jeg var på kjøretur fikk jeg melding fra Nora. Hun gjorde meg oppmerksom på at det nå er halv pris på påskegodt på Rema. En søt måte å ønske at mammaen tar turen innom, så det gjorde jeg. Er jo ikke vanskelig å be, for er det en ting jeg er god på så er det å hamstre “til en regnværsdag”.
Skal holde meg unna snop på ukedagene selv, men besøket mitt fortjener litt søtt til kaffen. Resten venter på at ungene kommer i neste uke.

Tuslet litt i hagen i dag også, og selv om det er litt tidlig å plante klarte jeg ikke å holde meg helt unna. En rosebusk ble derfor flyttet en halvmeter til siden slik at den går klar av den nye verandaen. Håper den godtar det.
I tillegg sto en av buskene helt oppi steinkanten og det var ikke så pent. Denne ble derfor flyttet bakover og står nå helt supert. Er usikker på hva dette er, men det finner jeg ut i løpet av sommeren 😉

Spennende å rote rundt i hagen. Tror det kan bli ganske fint etter hvert. Må bare handle meg litt hageredskaper, for jeg merker at det er litt mangel på enkelte ting. Forsøker å få ordnet det i morgen når jeg skal på tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *