Når hukommelsen svikter

Da er påsken endelig her. Det ble halv arbeidsuke for min del denne uka (2 1/2 dag), og det var deilig. Omtrent halvparten av kollegaene mine hadde tatt seg fri, og det gjorde at arbeidsmengden var overkommelig selv om vi ikke var så mange igjen.

Tirsdag ettermiddag var jeg på tur med frøkna mi. Da var bunaden hennes ferdig og klar til henting, og det var stas å kunne prøve den med søljer og full pakke. I tillegg kjøper vi et silketørkle til ha i håret, og det gjenspeiler fargene i bunaden. Hun var nydelig med festantrekket på seg, og hun skal få mange anledninger til å bruke det denne våren.

Etter å ha hentet bunaden tok vi en tur på Storsenteret for å kjøpe noen småting, og da vi skulle innom Obs satte vi en handlepose i oppbevaringsskapet for å slippe å ta den med inn i butikken. Denne dagen hadde vi parkert på motsatt side av senteret i forhold til det vi pleier, og da vi kom ut fra butikken var fokuset på å komme seg i riktig retning og vende nesa hjemover.
Vel hjemme igjen bar vi inn alt vi hadde i bilen, og så ser Nora plutselig på meg og kommer med et utbrudd. Samtidig stikker jeg tilfeldigvis hendene i lomma, og der kjenner jeg nøkkelen til oppbevaringsboksen!

Jeg så for meg en times kjøring tur/retur senteret for å hente handleposen som sto igjen i skapet, og kjente at jeg ikke var motivert for den kjøreturen. Hvilke andre alternativer hadde vi?
Kom så på at samboeren til en kollega av meg jobber der nede, og ringte han for å spørre om hun kunne ta med seg posen vår hjem når hun var ferdig på jobb neste dag. Samtidig som jeg snakket med han kom Nora på at vi jo tross alt skulle kjøre forbi senteret selv neste dag når vi skulle kjøre til Risør, så da kunne vi hente posen. Det burde jeg jo ha tenkt på selv.
Sprøtt hvordan hodet stopper litt opp i slike settinger, men heldigvis kobler hjernen inn igjen relativt raskt. Det føles ikke slik akkurat da, men det er i realiteten ikke mange sekundene som går før løsningene presenterer seg selv. Heldigvis 😉

I går pakket vi alt pikk-pakket vårt og satte nesen for Risør. Vi husket å kjøre innom på senteret og få med oss posen,  og det var kjekt for den inneholdt vinflaskene vi skulle ha med oss til vertskapet.

I dag har vi ikke gjort så mye fornuftig, men vi har kost oss desto mer. Det har blitt mange timer ute. Litt tusling rundt, og ganske mye tid i sola. Har smurt ansikt og bryst for å unngå å bli brent. Kanskje får vi en frisk farge i kinna? 🙂