Daff dag

Jeg tror kanskje at jeg er bitte litt sær, men mitt “lørdagsgodteri” i går besto i gleden av å montere en flatpakket kommode. På den tiden da jeg egentlig burde være fornøyd for dagen og bare legge beina på bordet ble jeg i stedet rastløs. Da er det fint å vite at jeg kan finne frem drill og skrutrekker og kose meg med dette. (Se, min nye spisestue er på plass!)

Det er godt (men ikke tilfeldig) at kommoden ikke er større enn den er. Det er cirka 1 cm slingringsmonn, men det er klarning godt nok for meg 🙂

I dag ble det lat start på dagen. Jeg våknet ikke før halv ti, og daffet rundt til klokken var bortimot to. I disse timene prøvde jeg en bukse som jeg handlet på Wish (ja da, vet jeg burde ha lært nå) som passet greit nok. Så danset jeg litt rundt i huset, daffet litt, danset litt til, bakte en ladning matmuffins og danset enda litt mer.

Å danse rundt i huset har en veldig positiv effekt på sinnsstemningen min. Om jeg er tiltaksløs og ikke vet helt hva jeg skal ta meg til så er passe høy musikk veldig effektivt. Det løfter humøret og jeg klarer ikke sitte i ro. Da er tankeaktiviteten høy også og jeg filosoferer og løser diverse problemstillinger 🙂

Så prøvde jeg en kjole bestilt på eBay (et mer vellykket kjøp), snakket i tlf med frøkna mi og kom meg omsider inn i olabukse og topp. Da var klokken altså nærmere to, og det var veldig på tide å gjøre noe litt mer fornuftig. Men ikke misforstå, det var deilig med en lat morgen.

Gikk meg en tur og endte opp på Øya. Tok lengste runden rundt og knipset noen bilder.

Har funnet ut at det er på tide å gjøre noe med bildet øverst på bloggen, så jeg lette etter et godt motiv. Tror jeg har noe som kan brukes frem til noe enda bedre dukker opp.

Vel hjemme igjen tok jeg en runde i hagen. Planen er å flytte drivhuset mitt hit, men jeg er litt usikker på hvor jeg skal plassere det. Har innsett at det er større enn jeg har tenkt og det gir utfordringer både når det gjelder transport og plassering. Har litt å tygge på der.

Til slutt vasket jeg bilen og gikk inn. Da var klokken passert seks og jeg tok meg en 3-retters middag 😉 Til forrett: Kyllingnuggets med søt chilisaus. Til hovedrett: Grønn curry suppe med kylling. Til dessert: Pistasjeis med sjokolade saus. Råflott, ikke sant 😉 Alt sammen fant jeg i fryseren, så her er det bare snakk om tining og steking/oppvarming. Sånn kan det gå når en er fysen, men det var enkelt og veldig godt.