Huhei hvor det går

Det er gøy med flere baller i luften samtidig, og nå føler jeg at jeg har en hel haug av de. De flyr i mange retninger og jeg håper bare at jeg klarer å fange alle når de kommer ned igjen 🙂

Lørdag var jeg på Ikea med Nora, og vi fikk alt vi skulle, pluss litt til. Vi dro kvart over ni på morgenen og var hjemme igjen kvart på fire. Trodde vi skulle vært hjemme et par timer tidligere, men så er det gøy og inspirerende å gå og kikke (mulig vi er litt gale) og da går tiden fort.
Da vi kom hjem hadde foreldrene mine hadde kommet til oss, og de ble over til neste dag. Vi koste oss med deilig oreokake, og så dro frøkna meg med ut i gangen. Der fjernet vi kjøkkendøra og hang i stede opp et nyinnkjøpt speil på veggen. Døra ble flyttett inn til det 4. soverommet, for det rommet hadde dør i heltre i stede for hvit og det ønsket frøkna å endre på. Ble veldig fornøyd med endringen i gangen.

Søndag var frøkna mi klar på at vi måtte få verandaen vasket og ren til sommeren. Dermed satte vi i gang med vaskebøtte og langkost, og etter en god innsats av oss alle ble den ren og fin. (tredøren er den vi byttet ut, så den står der midlertidig.) Nå har jeg sofagruppen på ene siden og spisebordet med stoler på andre siden. Putekassen var det ikke lenger plass til, så den havnet i garasjen.

Da besøket dro søndag kveld var jeg for rastløs til å sette meg ned, så jeg gikk i gang med montering av høyskap til badet.

Begynte klokken syv og var ferdig i ti-tiden.

Frøkna mi var klar på at jeg ikke fikk lov til å lage system i skapet uten at hun også skulle være med og bestemme, så da ble det sånn. Jeg er ikke helt sikker på om vi er helt i havn med organiseringen, men det er jo ikke viktig. Vi kan revurdere om ei uke når ungene er tilbake igjen og eventuelt gjøre endringer da.

Spisestuen jeg har passet på for venninnen min blir hentet i løpet av uken, og da blir hyllen jeg har på badet i dag flyttet inn på 4. soverommet. Deretter kommer det inn en ny kommode på badet. Dette vil gi litt mer gulvplass og en følelse av et litt mer luftig bad. Det er jo ikke veldig stort i utgangspunktet, men absolutt stort nok. Vi har den plassen vi trenger og jeg synes at den er godt utnyttet også.

Men dette er ikke de eneste ballene jeg har i luften. Da jeg kom hjem fra jobb i dag dro jeg rett bort til XL bygg og handlet vindtettplater, støpesøylindere, tørrbetong og kamstål. Nå skal både boden og verandaen til pers. Boden skal delvis innredes og verandaen skal utvides.
Jeg trodde søsteren min og meg var de utålmodige i familien, men det kan se ut til at vi har det fra mamma. Jeg har jo fantasert om å utvide verandaen min, men tenkte at dette måtte være et langsiktig prosjekt. Det er jo begrenset hvor mye jeg kan forvente at andre skal legge ned av arbeidsinnsats for meg. Men da vi kom inn på temaet veranda på lørdag så ble mamma så ivrig at hun plutselig hadde overbevist pappa om at vi fint ville rekke å få dette i orden til konfirmasjonen. Dermed satte han i gang med beregninger og målinger, og allerede til torsdag kommer de tilbake til meg for å støpe søyler som blir bæring for verandaen.

Jeg elsker å ha prosjekter på gang og kjenner at jeg knapt kan vente med å komme i gang. Deler av blomsterbedene mine må flyttes pga verandaen, så det skal jeg kose meg med til helgen. Uka er fullbooket, så alt som ikke allerede er planlagt må vente til helgen. Jeg har ikke problemer med å få tiden til å gå, for å si det sånn 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *