Galskap på en lørdag

Denne uken har ettermiddagene våre vært fullbooket. Det har derfor ikke blitt så mye tid til å skrive her dessverre. Til gjengjeld har jeg fått hentet utemøblene mine og grillen hos eksen og handlet spisestue, og det føles godt.

I går ble jeg skikkelig bortskjemt også, for da hadde frøkna mi hjemmedag. Det var i regi av Mat- og helse (skolefag) og da fikk hun i sannhet føle på at det er ganske mye jobb å holde et hus i orden. Hun begynte klokken åtte om morgenen og holdt på til klokken seks. På den tiden var huset vasket og det var laget middag og dessert.

Til middag fikk vi servert kjøttboller i kremet fløtesaus med hvitløks- og ostebaguetter og salat.

Til dessert var det oreokake. En mektig, men skikkelig god kake.
Tusen takk for en førsteklasses jobb, jenta mi. Dette utførte du veldig godt og broder`n og jeg er kjempeheldige som fikk nyte godt av det.

Da Nora planla denne menyen konkluderte hun raskt med at vi tre ikke ville klare å spise opp kaken alene, så ville det ikke være lurt å invitere Mimmi og Beste på besøk så de kunne hjelpe oss? Det synes jeg var en kjempegod ide, så i ettermiddag får vi besøk som blir over til i morgen. Det er første gang ungene får hilst på besteforeldrene sine siden disse kom hjem fra Thailand i midten av mars, så det blir kjempekos.

Men før vi får besøk har vi en annen aktivitet denne dagen, og det må vel nesten kunne kalles for galskap. For hvis det er et sted man nok bør holde seg unna på en lørdag så er det Ikea, men det er nettopp dit vi skal. Vi reiser om to strakser og håper på å få med alt på handlelisten.
Ønske oss lykke til!

One thought on “Galskap på en lørdag

  1. Ja, i sannhet kan dere nok trenge det, så Lykke til. ??
    Men gleder oss til å se dere alle i etterm. Får brette opp arma og hjelpe til når alt dere har handlet skal i hus. ??
    Sees. ❤

Comments are closed.