Frisk luft

I dag skulle jeg opp til samme tid som når jeg skal på jobb, så jeg var godt fornøyd med meg selv da jeg kom meg i seng før midnatt. Det ironiske er at jeg våknet klokken seks, og da klokka ble halv syv gadd jeg ikke bli liggende lenger. Like greit å komme seg opp.

Da klokka var syv var jeg rastløs og gikk ut for å løsne på litt mer snø i skråningen ved gårdsplassen. Begynte å spa, men oppdaget plutselig at naboen hadde et vindu stående åpent. Innså at det trolig var soveromsvinduet, og spaingen min var ikke akkurat lydløs. Ikke veldig bråkete heller, men det var nok lyd til at sjansen for vekke de var unødvendig stor. Følte meg litt som en crazy old lady der jeg sto med spaden min klokken 07,00 om morgenen 😀 Satte spaden på plass og taslet i hus. Får ha spaingen til gode til formiddagen i morgen når sjansen for å vekke/forstyrre noen er betydelig lavere.

Da jeg kom inn begynte jeg med forberedelsene til dagens utflukt, men plutselig kjente jeg en umiskjennelig brent lukt. Så meg litt forundret omkring, og så oppdaget jeg hva jeg hadde gjort. Da jeg kom inn etter snømåkingen hadde jeg satt på kjelen men havregrøten min, og nå var den realt brent. Vanligvis setter jeg platen på timing, men nå hadde jeg både glemt å senke temperaturen OG å sette på klokka. Snakk om surrehue.

Kjelen var heldigvis ikke ødelagt, så da grøtrestene var skylt ut satte jeg på en ny runde med grøt og spiste frokosten min. Utrolig flaks at det gikk så bra….

Klokken halv ni var jeg på bussholdeplassen og klar til å ta i mot unger. Vi fylte opp 2 busser og så gikk turen til Norefjell. Det var en kjempefin gjeng med unger på tur, og ingen av de ga oss noen problemer.
Det som ble en litt større utfordring var været. Det blåste i friskeste laget og så fikk vi litt yr før det deretter begynte å snø. En times tid senere økte vinden i styrke og det samme gjorde snømengden. Det var ikke akkurat den dagen i solen som jeg hadde håpet på, men det roet seg heldigvis etter hvert.

Da klokka ble tre og vi begynte å forberede oss på å vende nesa hjemover igjen begynte været omsider å lysne, og jammen fikk vi se solen også. Da vi gikk ombord på bussene varmet solen, men det var i seneste laget for oss. Heldigvis er det meldt bra vær i morgen, så jeg satser på å nyte solen mens jeg kaster snø utover gårdsplassen min 😉

Blå himmel og sol, og en deilig busstur hjemover.