Mandager og fredager

Så var det fredag allerede. Det er helt sikkert en kjempeklisje, men jeg føler ærlig talt at uka består av mandager og fredager. Det er egentlig ikke klaging, men aller mest skummelt egentlig. Tiden flyr, men henger jeg egentlig med?

Er i alle fall veldig klar for vår, varme og spirende moro. Da jeg kom hjem fra jobb i dag klarte jeg ikke la være å gå løs på snøen på forsiden av huset mitt. Satte bare sakene mine på trappa og gikk for å finne snøspaden. Spredte snøen som lå langs huset utover det hele og forventer at den er bort i løpet av helgen 😉

Deretter ryddet jeg vekk granbaret som var dekor ved døren min i vinter og fant i stedet frem en kurv til ranunklene jeg kjøpte i går. Skal gjøre mer ut av det hele litt senere, men det gjorde godt med denne lille endringen også.
Er spesielt begeistret for ranunkler. Skulle ønske at de ikke blomstret så tidlig, for aller helst ville jeg brukt de aktivt i forbindelse med konfirmasjonene. Men siden det ikke lar seg gjøre så nyter jeg de nå i stede.

I dag skulle jeg egentlig fått besøk av en venn til middag, men stakkaren er dønn overarbeidet og regnet ikke med å komme seg hjem fra jobb før i 9-tiden, så da har vi avtalen til gode. Sitter derfor her og koser meg med å skriving i stede, og jeg er i godt selskap av en rom og cola. Da er det helt klart helg 🙂

I morgen skal jeg på tur med over 100 unger. Vil tro at det blir ganske livlig, men jeg er heldigvis ikke eneste voksne. Arbeidsgiveren min arrangerer hvert år på denne tiden en tur til Norefjell for alle kundene våre fra 11 t.o.m. 15 år. Det er populært, og da trengs det voksne til å passe på. Vi er 6-7 voksne som er med på tur, og jeg skal ikke en gang ha med meg ski. Skal i stede være stasjonert på “basestasjonen” sammen med en annen kollega, og det blir deilig med en hel dag ute i frisk luft. Kunne sikkert vært morsomt å kjøre ski også, men ikke denne gangen. Drar hjemmefra litt før halv ni og ikke tilbake før i 5-tiden.

I den anledning benyttet jeg muligheten til å bake litt igjen i dag. Laget en ladning med matmuffins slik at jeg kan kose meg med de til lunsj i morgen. I tillegg blir det grilling av pølser til alle, men lunsjen min blir disse godsakene.

Bildet ble i lyseste laget, men det kommer av at det ble tatt på kjøkkenbordet og der tittet solen inn. Sola er alltid velkommen inn, så da gjør det ikke noe om bildet blir lyst. Skulle du ha lyst til å kose deg med matmuffins du også så finner du oppskriften her.

Kos dere masse resten av fredagen og storkos dere i helgen!

 

 

One thought on “Mandager og fredager

  1. God tur til Norefjell i dag, kooos deg masse. Det blir jo en fin dag med ?, og alt ligger til rette for en deilig dag ute i det fri.
    Matmuffiinsene så både gode og spennende ut. ?Du er flink til å finne på ting og engasjere deg. ??

Comments are closed.