Feilslått sjekking

Jeg må le litt av meg selv, for jeg gjør åpenbart noe feil. Jeg er på Tinder og Sukker, og dermed tikker det inn en og annen melding. Av og til er det små sjekkereplikker og andre ganger er det lengre meldinger.

Noen få er seriøse, men de fleste har ønske om avtaler som innebærer mye kos og lite kjærlighet. Jeg forsøker å svare på alle meldinger høflig, men har også vært nødt til å være ganske avvisende. Men så er det noen som klarer å kombinere pikante forespørsler med ganske fine meldinger. I går fikk jeg en lengre melding fra en gutt på 31 år som synes jeg er vakker 😉 Han lurte på om jeg kunne være interessert i “et vennskap fylt med flørt, fine samtaler, varme, nærhet, sex og middager med en yngre mann, hvis kjemien stemmer”
Han skrev også at han liker modne kvinner. Modne kvinner! Jeg er riktig nok 46 år, men moden…….. Hrmf….

Det kan jo være smigrende å få noen av disse meldingene (på tross av betegnelsen “moden kvinne”), men jeg lurer på hva som får en flott oppegående ung mann til å nøye seg med en slik avtale? Han er kjekk å se på, har åpenbart mange sunne interesser og ut fra bildene ser han ut til å være en dyktig kokk. Hvorfor nøye seg med forhold som ikke innebærer kjærlighet?
Jeg svarte med en høflig melding hvor jeg takket for komplimentene, men takket nei til tilbudet 😉

Så har jeg jo hatt noen seriøse henvendelser også, men det ironiske er at jeg ender opp med å bli venn med de i stede for kjæreste. Det er der jeg tror at jeg gjør noe feil. Når daten ikke svarer opp til forventningene og ender på vennskapelig måte så blir ikke nødvendigvis kontakte brutt. Jeg har nå 2 karer som jeg tar en kaffe eller et måltid med en gang iblant, men hvor jeg vet at forholdet ikke kommer til å bli til noe mer. Er det egentlig så lurt i lengden….? Antageligvis ikke.

Nei, det er godt at jeg ikke har dårlig tid. Jeg har troen på at det venter noe veldig bra der fremme et sted, og mens jeg venter på at “Han” skal dukke opp koser jeg meg i eget selskap og sammen med ungene mine 🙂