Sjebnens luner

Noen ganger begynner jeg virkelig å lure på om det er noen som sitter og trekker i trådene og som vet bedre enn oss. Ganske sprøtt hvordan noe som i sin tid føltes som en irriterende hendelse, nå føles som om det var en mening i det.

For 4 år siden kom frøkna hjem og fortalte at en av guttene i klassen skulle ha konfirmasjonsfesten sin i grendehuset som vi var naboer til. Jeg hadde ikke en gang tenkt på at det skulle være nødvendig å reservere det til Jr som var konfirmant et år senere, og langt mindre til frøkna som ikke skulle konfirmeres før om 4 år. Jeg sendte melding til de som sto for utleien og spurte om leie for begge konfirmasjonene, og ganske riktig så var datoen til frøkna allerede opptatt. Fikk heldigvis reservert til Jr, men det frustrerte meg at vi mistet muligheten til å ha festen i lokalene som lå 50 mtr fra oss.

Siden grendehuset var opptatt tinget jeg på kantinen på jobben min i stede, og den er nå bare 7 minutters gange fra det nye huset mitt! 2 minutter med bil. Snakk om sjebnens luner 🙂
Snakket på fredag med den ene svigerinnen min om konfirmasjonen og de planene jeg har gjort frem til nå. Hun og mannen kommer oppover fra Risør allerede fredag før konfirmasjonen og kommer til å være til fantastisk hjelp. I tillegg får jeg selvfølgelig hjelp fra resten av familien, men å komme fra Risør og hit for å hjelpe med maten er utrolig snilt. Det var en suksess sist og jeg er trygg på at det blir en suksess denne gangen også.

Det var det nok en mening i det at vi ikke fikk de lokalene vi i sin tid ønsket.
Situasjonen tatt i betraktning er jeg godt fornøyd med at konfirmasjonen nå blir i disse lokalene i stedet. Det forenkler jobben min betydelig. Kaketopp Konfirmant Pike Emma Rosa Kjole

One thought on “Sjebnens luner

  1. Je, skjebnen er rar og ikke alltid så lett å forstå. Men utrolig deilig Hege at det ble den løsningen det ble. Er sikker på at dette blir en like stor og flott fest for frøkna, som det var for jr. sist.
    Med Britt og deg som primus motor blir det det. Vi andre trår til der vi kan, og med det du ønsker, gleder oss.
    Nå er det siste rydding og forberedelser her, blir godt å komme hjem nå.
    Klem.❤☺

Comments are closed.