Sunn start på uka

Jeg er veldig god på å kose meg. Faktisk så flink at jeg har gått opp 6 kg siden jul, så nå var det på tide å ta tak i dette før jeg risikerte å ende opp der jeg var for halvannet år siden.

Min løsning på bevisstgjøring av hva jeg putter i meg er å logge alt som går inn der. Dette lærte jeg da jeg gikk på Grete Roede for 19 år siden, og det har vært løsningen min mange ganger siden. På mandag laget jeg derfor havregrøt for første gang. Gjorde et forsøk på kjøleskapgrøt på søndag, men det klarte jeg ikke å spise. Vet at mange sverger til havregrøt til frokost, men har hatt en sperre på det selv. Nå fant jeg allikevel ut at det var på tide å teste det. Laget min første posjon mandag morgen og fant ut at jeg faktisk synes at det er veldig godt! En positiv overraskelse 🙂
Siden kantinedamen vår er på ferie et par uker nå har løsningen min blitt å lage 2 porsjoner grøt på morgenen, og så varmer jeg bare opp den andre i microen til lunsj. Dette ligger skikkelig godt i magen og metter leeeenge. Mmm…..

I dag har det gått slag i slag. Gikk tidlig fra jobb for å rekke å hente frøkna slik at vi var på plass på skolen hennes klokken fire til konferansetime. Så var det hjem og lage mat og spise i full fart, og så på trening klokken seks.
Vel hjemme igjen har vi nå bakt langpannekake som frøkna skal ha med på skolen i morgen. Det blir kakesalg i kantinen, og det er populært.

Har forøvrig begynt å planlegge bygging av nytt spisestuebord, selv om det er ca 6 uker til jeg kan bygge det. Dette blir gøy!
Drodler rundt løsninger for hagen min også. Og hvis du sliter med å tyde tegningen så er det helt greit. Kanskje kan jeg vise dere vise dere resultatene om noen måneder i stede. Gleder meg til sommer og sol 😀