Når det stopper opp litt

Noen ganger, eller kanskje mer riktig, i noen perioder stopper ting litt opp. Hverdagen krever sitt og på ettermiddagen blir det bare rom for å hente seg inn. Ikke så mye mer enn det som er gjennomførbart liksom.

Forrige uke var en slik uke. Mandag var det trening, tirsdag 2 lange møter på dagen og årsmøte i F&S på kvelden, onsdag var det igjen trening og torsdag var frøkna og jeg hos sydamen for tilpasning av bunad. Uka ble spist opp og den tiden som var igjen ønsket jeg bare å tilbringe med ungene. Listen med ting som skal/bør gjøres blir stadig lenger, og planen var å gjøre dette denne uken. Vi får se.

Lørdag tok vi en dagstur til Sverige. Vi dro hjemmefra 07,30 og tok båten fra Sandefjord til Strømstad kl 10,00. Vi var heldige og fikk bord ved vinduet i restauranten, så vi kunne nyte utsikten hele turen. Det er utrolig hvor mange hytter som ligger langs hele skjærgården. Masse flotte og dyre hytter 😉

Vel fremme i Strømstad gikk turen først til «Stene Køtt og Livs» og deretter til Nordby. På hjemturen rakk vi en tur innom outlet`n på Vestby, eller Oslo Fashion Outlet som det heter nå. Jr fikk nye Skechers (sko) og frøkna fikk en kul genser fra Nike. Vel hjemme var klokken blitt 18,30 og så snart kjøttet var stuet inn i kjøleskapet var det på tide med middag. Det var en veldig koselig dag. Både ungene og jeg var godt fornøyde 🙂

Søndag gikk jeg løs på drøyt 15 kg karbonadedeig og fordelte i pakker av 600 gr. Bestemte meg for å flatpakke de, for da tiner de raskere siden. Man lærer så lenge man lever (det var tips fra en kollega).

Bonusen med en slik handletur er en deilig søndagsfrokost. Eller, brunsj er nok mer riktig å si. Egg, bacon og bønner. Mm…

Uka har inneholdt litt annet også, men det forteller jeg om i et annet innlegg. Mye tankeaktivitet stjeler energien til å gjøre annet, men det er jeg sikkert ikke alene om å erfare.

Det er vinterferie for skolene i Buskerud denne uken og jeg er egentlig barneløs siden det er pappaens uke. Men så ble det litt forandringer i planene og det er godt å få se ungene litt ekstra. Jeg kjørte Jr inn til pappaen etter jobb i går, men frøkna var på shopping med ei venninne og de kom hjem til meg etterpå. Jentene har kost seg med huset for seg selv i dag og ble kjørt inn til pappaen nå i ettermiddag. I morgen har jeg fått «låne» ungene, for i høst- og vinterferier har vi en fast tradisjon med å dra på kino og spise god mat. Pappaen er bortreist hele morgendagen, så derfor passet det godt å låne de da. Jeg har begynt å vende meg til å være alene annenhver uke igjen, men det gjør godt å få se de litt ekstra.

One thought on “Når det stopper opp litt

  1. Du er et så godt forbilde for de som blir alene etter et brudd Hege at jeg må hylle deg for hva du får til. ?? Jeg er stolt over å ha en slik niese.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *