Bursdag og masse snø

Dette har vært en deilig helg. Nå som jeg ikke lenger bekymrer meg for snøen føles liksom alt lettere. Jeg var litt spent før denne helgen, men jeg gledet meg også.

Lørdag var det bursdagsfeiring for junior. Som jeg har nevnt er ikke bursdagen hans før torsdag, men dette var helgen min og da ble det naturlig å feire han nå. Lørdag morgen satte jeg en deig til kanelsnurrer, skar opp kjøtt til middag og ordnet det som måtte ordnes i huset. Da klokken nærmet seg fire var vi klare alle tre, og klokken fire kom gjestene.

Det er jo i utgangspunktet naturlig at pappaen til ungene mine også blir med på bursdagsfeiringen, men dette var faktisk første gang han kom til oss på besøk siden jeg flyttet hit. Han hjalp meg i flyttefasen, men etter det har han kun vært innom for å hente eller levere unger. Dette gjorde settingen litt spesiell, men det gikk veldig fint. Med en blanding av unger og familie ble det en veldig fin stemning.

Etter at middag og kaker var fortært laget ungene Kahoot til oss voksne, og som en avslutning på kvelden spilte vi Alias og det ble ekstra livlig 🙂
En veldig fin bursdagsfeiring for den kommende 18 åringen vår, og begge ungene var veldig fornøyde med dagen.

Med all snøen som har falt de siste ukene har jeg gått og lurt på om jeg burde måke takene mine. Taket på huset er såpass skrått at jeg tror det går bra, men garasjetaket var en annen sak. Søndag kledde derfor frøkna og jeg på oss uteklær, fant frem stige og snøredskap og gikk ut.
Snøen rakk oss til hofta og hadde begynt å bli tung. Vi satte derfor opp stigen og begynte å jobbe oss innover taket.

Jeg er ikke sikker på hvor lenge vi holdt på, men etter et par timer var frøkna varm og sliten og fikk gå inn igjen. Jeg planla egentlig å ta resten av taket i løpet av den kommende uka, men så ville jeg bare ta litt til, og litt til, og så var det til slutt så lite igjen at jeg like gjerne kunne ta resten. Det var ordentlig godt å være ferdig og vite at jeg ikke behøver å tenke mer på det taket i vinter.

Nå er uka godt i gang og i dag reiser jeg på kurs på Fornebu. Blir borte til i morgen ettermiddag, og brått nærmer vi oss helgen igjen.
Uka består visst av mandager og fredager (og noen deilige helger) 🙂