Ned, og opp igjen

I mitt forrige innlegg var jeg litt tung til sinns. Jeg var urolig pga situasjonen til ungene og også meg selv. Men som min kloke mamma ga meg tilbakemelding på etterpå så var nok tungsinnet et naturlig resultat av 8 uker sammenhengende samvær med ungene, for så å brått være tilbake til det som er den nye hverdagen vår. Det føles helt feil å bare se ungene mine annenhver uke, men sånn er det nå engang.

Heldigvis er jeg lettere til sinns nå. Det er nydelig å ha ungene i hus og til helgen blir det bursdagsfeiring. Junior er ikke så liten lenger. På Valentinsdagen blir han hele 18 år! Helt sprøtt hvor fort disse årene har gått. Siden ungene ikke er hos meg på bursdagen hans må den feires litt på forskudd. Planlegging av mat og kaker er i gang, og det blir bra tror jeg. Problemet blir å begrense seg, for vi blir ikke så mange. Har så mange kaker jeg ønsker å bake, men skulle det bli for mange kan jeg bare ta med resten på jobb over helgen. Aldri noe problem å bli kvitt de der 🙂

Status snømåking og skulder er også positiv. Har bare flyttet snø og ikke hatt den tunge måkingen som jeg hadde før. Det gjør at belastningen på skulderen er mindre, og dermed blir den også gradvis bedre. Hadde ny behandling på den i dag, og det er deilig vondt. Vondt der og da, men deilig fordi jeg vet den blir bedre etterpå.
Tror jeg blir nødt til å måke snø av taket på huset og garasjen ganske snart. Med regnet som er meldt til helgen kan det fort bli for tungt til at det er lurt å la det ligge. Frøkna mi har gitt meg streng beskjed om at jeg ikke skal være alene ute når dette gjøres, for hun er bekymret for at jeg skal ramle ned og skade meg. Jeg tenkte jo at det holdt at jeg ikke var alene hjemme når taket måkes, men hvis hun er villig til å bli med ut og passe på meg er det helt i orden det. Varmer jo hjertet at hun er bekymret for meg 🙂

 

One thought on “Ned, og opp igjen

  1. Litt godt å lese bloggen din i dag Hege, og klart at det er godt med ungene på plass igjen.
    Skal du måke taket ditt alene? Så på Facebook at Nina hadde lagt inn om 2 unge gutter som tok oppdrag med å måke tak bl.a.
    Men godt at Nora passer på deg i så tilfelle.
    Koselig med bursdagsfeiring til helgen da, kooos dere og feire godgutten som nå blir myndig, ??? rart å tenke på, tenk 18 år, HURRRRRA for Mats litt på forskudd. Sender han en tekstmelding på dagen. ❤
    Klem og hils ungene sååå mye fra oss. ??☺ Toril også, som er her nå.

Comments are closed.