Vips så var det onsdag

Siste innlegget mitt var på søndag, og nå er det onsdag allerede. Dagene har gått fort, på tross av at jeg ikke har gjort så mye egentlig.

Men vi begynner med søndagen. Det var jo bursdagen til frøkna mi, og det ble feiret med familieselskap. Hennes middagsønske var Quiche Lorraine. Jeg synes ikke det var et fullgodt måltid, så jeg forsøkte å finne noe annet som kunne serveres sammen med det, og som har samme tilbehør. Valget falt på lasagne, for begge deler duger fint med salat og hvitløksbaguetter.

På bildet har ikke quichen kommet på bordet ennå, for den sto fortsatt i ovnen. Morsomt hvordan man “alltid” er redd for å ha for lite mat, og så er selvfølgelig resultatet at man har alt for mye. Det ble lasagne til middag på mandag også, og quichen er det fortsatt en rest igjen av 😉

Når middagen er fortært er det sjelden plass til kaker, men etter en liten puste- og skravlepause var vi klare igjen. Det ble søtpotetmuffins, kvikklunsjkake, annen sjokoladekake, kransekake, iskake, konfekt og sandnøtter (rester etter jula)

Restene satte jeg i en kakeboks for å ta med på jobb neste dag.

Men sånn ble det ikke. Natt til mandag sov jeg nemlig lite og dårlig. Feberen jobbet i kroppen og hodet var ikke fornøyd. Dermed var det ikke annet å gjøre enn å bli hjemme. Tilbrakte hele dagen på sofaen med Netflix og Outlander. Ble anbefalt denne serien av ei venninne for litt siden og den falt i smak.

Jeg har alltid dårlig samvittighet når jeg må være hjemme fra jobben, men når jeg kan ligge på sofaen en hel dag uten å bli det minste rastløs er det ikke tvil om at formen er laber. Da var det ekstra deilig å ha lasagne-rester fra dagen før, slik at jeg slapp å lage middag.
Tirsdag var formen fortsatt slækk, så jeg måtte bli hjemme da også.

I dag var derfor første arbeidsdag denne uken for meg, og siden det var styremøte i Finansforbundet avd. Buskerud ble det en kort dag. Var i Drammen midt på dagen og hjemme igjen klokken fire. Fikk junior til å måke størsteparten av gårdsplassen nå i kveld og tok siste rest selv. Nå ser det bra ut, og så krysser jeg bare fingrene for at det ikke kommer mer snø med det første 🙂