Gratulerer med dagen, jenta mi!

I dag blir den fantastiske frøkna mi 15 år!

Det er helt sprøtt hvor fort tiden går, men fy søren for ei flott frøken vi har. Hun er viljesterk, men samtidig veldig følsom. Hun er oppmerksom og hun virkelig ser menneskene rundt seg.

I tiden etter forårets utfordringer har hun (og storebroren) vært ekstra fine med meg. Jeg har fått føle de gode båndene vi har og vi har kommet hverandre enda nærmere. Jeg er både stolt og rørt.

Frøkna mi har klare meninger, og når jeg vurderer å gjøre saker og ting her hjemme får jeg fort vite hva hun mener om det. Hun er veldig positiv, men samtidig er hun veldig flink til å si i fra hvis hun synes at det jeg har tenkt til å gjøre er en dårlig ide. Og det er helt supert. Klare tilbakemeldinger kan jeg virkelig like, og som regel har hun et forslag om en annen løsning som jeg i ettertid gjerne ser er en bedre løsning enn den opprinnelige.
Gode øyne og et klokt hode på hun der.

Jeg ønsker deg alt det beste, kjære Nora mi. Love you to the moon and back!
Bilderesultat for heart

2 thoughts on “Gratulerer med dagen, jenta mi!

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Så er bursdagen snart over for deg Nora, og du klatrer videre på livsstigen mot nyere tider. Ønsker deg alt godt på denne veien. GRATULERER med dagen. ???

Comments are closed.