F&S 20 år!

I dag har junior og jeg vært i 20 års bursdag. Og at det er en fantastisk sprek 20 åring, det er det ingen tvil om. Det er jo vår lokale Friskis&Svettis som har bursdag!

Dagen begynte tidlig, for før Jr og jeg kunne dra i bursdag kjørte vi frøkna til pappaens hus. Han er fortsatt på ferie, men frøkna og bestevenninnen hadde bestemt seg for å ha film-maraton og da er det topp å ha huset for seg selv.
Vi kjørte derfor hjemmefra kvart på ni, slapp av jentene litt over ni, og var på plass på F&S dagen halv ti.

Det var godt fremmøte. Hele 80 medlemmer (og kanskje noen potensielle medlemmer også) møtte opp for å tilbringe dagen sammen med oss. Programmet var fult av spennende treninger, og dette er jo en mulighet til å teste varianter man vanligvis ikke benytter seg av. Selv prøvde jeg meg på Core og dans. Navnet sier nok sitt om hva Core er, men det handler altså om kjernemuskulatur. Likte det kjempegodt og kunne godt tenkt meg å trent mer av det. Vi har dessverre ikke det på vårt program, men det er jo lov å håpe på forandringer der 🙂
I tillegg var jeg på dans. Vi hadde det i vår forening for en del år tilbake, men så ble det endringer og det ble borte. Denne våren får vi det på programmet vårt igjen. En helt annen variant enn den vi hadde før, men det blir spennende å prøve. Dagens variant inneholdt for lite dans synes jeg, men det var ikke “vår” instruktør som hadde denne treningen. Håper treningen hos oss blir mer “dansete” 😉
Uten mat og drikke……

Dagen var super og de som sto bak selve arrangementet hadde gjort en knallbra jobb. Jeg var hjemme igjen litt før klokken fem og var skikkelig sliten. Deilig sliten. I morgen (og ikke minst i overmorgen) kommer stølheten til å ta over hele kroppen min, men det er det verdt 😀

Nå har klokka passert midnatt og det er på tide å komme seg i seng. Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *