Mine egne fargestifter

Sitter her med blanke ark og fargestifter. Er klar til å fargelegge min egen hverdag og gleder meg til å se resultatet. Tror det vil bli et fargerikt og spennende år.

Nyttårsaften feiret jeg med Jr. Frøkna mi feiret sammen med venninnegjengen sin, men vi to som var hjemme hadde det veldig koselig sammen. Frøkna var på forhånd veldig bekymret for oss, for hun var redd det skulle bli stusselig å være bare oss to. Men det var det absolutt ikke. Da frøkna var kjørt til venninnen lurte Mats på om vi skulle se en film sammen. Mens maten sto i ovnen satt vi og koste oss sammen. Og da maten var ferdig fortsatte vi med filmen vår. Ville normalt sittet ved spisestuebordet på en slik aften, men hvorfor skal man på død og liv følge tradisjonene? Vi valgte den varianten vi hadde mest lyst på, og vi storkoste oss sammen hele kvelden.

Vi delte en flaske bobler også. Ja da, jeg vet Mats ikke er gammel nok, men dette var sprudlende eplebobler uten alkohol.
Kan virkelig anbefales, for de var skikkelig gode 🙂

Da klokken var ti på tolv gikk vi litt opp i gata, for der var det flott utsikt over boligfeltet. Vi hadde ikke kjøpt fyrverkeri selv, men det hadde tilsynelatende alle andre. Det var et fantastisk skue, og jeg har ikke sett så mye raketter på veldig mange år. Kjempeflott!

1. nyttårsdag fikk vi besøk av foreldrene mine. Spiste oss gjennom dagen og hadde det veldig koselig. Mamma var uheldig på fredag og brakk armen sin, men det har heldigvis gått bra. Hun ble gipset på fredag, men legen ønsket å operere i stedet. Det ble derfor gjort i går, så nå er en stålskinne skrudd fast i beinet for å styrke bruddstedet. Operasjonen gikk bra, og forhåpentligvis gror alt som det skal, for de drar til Thailand igjen om ei drøy uke. Kjedelig med bruddet, men det blir nok bra igjen.

I går tok jeg meg en fridag. Ikke fordi jeg ikke hadde hatt mye fri allerede, men rett og slett for å sette meg ned med regnskapet til Friskis&Svettis. Normalt ville jeg ført dette gjennom hele året, men det var ikke noe normalt år i fjor. Satte meg derfor ned med det i går og kom halvveis. Tar resten til helgen tenker jeg og håper at jeg får balansen til å gå opp uten for mye styr. Blir godt å komme ajour og sende det til revisoren.

Tenk at det er torsdag allerede. For meg ble dette en mandag/torsdag, og i morgen er det fredag. Deilig kort uke. Har et par prosjekter på timeplanen, og det første begynte jeg på i går. Forteller mer i morgen. I dag avslutter jeg heller med et utdrag fra Kongens nyttårstale. Dette er ord vi alle bør forsøke å leve etter.