Farvel 2018

Om det er ett år jeg aldri kommer til å savne så er det 2018. Det er det desidert verste året i hele mitt liv. Nå er det heldigvis over, og jeg gleder meg til 2019!

Det vonde startet julen 2017 og ble bare verre og verre etter som jeg kom måned for måned inn i 2018. Våren var så brutal at jeg ikke orker å tenke på den en gang, og sommeren var fryktelig vond med separasjon, erkjennelse av forandringene jeg hadde i vente og kjøp av nytt hus.
Først på høsten begynte jeg å finne igjen meg selv, etter å ha kommet meg vel i hus i september og fått fantastisk hjelp av min kjære søster. Den hjelpen hun ga meg var utrolig viktig når det gjaldt å ta kontroll over eget liv og å se at det fantes en vei ut av mørket. Jeg kunne ikke fått bedre hjelp eller hatt en bedre søster. Tusen takk, Gry. Du betyr utrolig mye for meg.

I tillegg fikk jeg en gave fra mine foreldre som også var til veldig god hjelp. Det var nemlig timer hos en veldig dyktig psykiater i Asker. Jeg skjemmes ikke i det hele tatt over å fortelle at jeg har fått profesjonell hjelp til å sortere tanker og å ta i bruk gode verktøy for å håndtere nuet og finne veien videre.

Selv om 2018 har vært et fælt år så har det samtidig vist meg at jeg har mange mennesker rundt meg som bryr seg. Jeg har kollegaer som har tatt veldig godt vare på meg, jeg har venner som har rekt ut en hånd fra alle kanter og jeg har en fantastisk familie som har vært der for meg hele tiden. Dette gjelder både familien jeg ble født inn i og den som jeg giftet meg inn i for 18 år siden. Alle har latt meg føle at jeg ikke på noe tidspunkt var alene. Nå visste jo ingen noe om hva som hadde skjedd/skjedde før i siste halvdel av mai, men etter som det sakte men sikkert ble kjent var omsorgen til å ta og føle på.

I sommer så jeg på denne julen som en viktig milepæl, og når jeg nå ser tilbake er det ingen tvil om at den nok var det. Min første jul som singel på nesten 22 år, men du verden for en deilig julefeiring det har vært. Rolig og fredelig og god på alle måter.

Nei, det får være nok dveling over elendigheten i 2018. Nå står vi her på årets siste dag, og om noen få timer står vi med begge beina  i 2019. De siste månedene av 2018 viste meg at jeg har all grunn til å tro at 2019 blir et godt år.

En viktig lærdom jeg tar med meg inn i det nye året er at jeg er mye sterkere enn jeg trodde for et år siden. Jeg har lært utrolig mye om meg selv og jeg vet både hva jeg er verdt og hvor jeg har grensene mine. Ingen skal noen sinne få gjøre noe lignende mot meg igjen. Det vil jeg rett og slett ikke tillate.
Jeg er verdifull og jeg er sjef over eget liv.

Ønsker dere alle et fantastisk 2019!Bilderesultat for godt nytt år 2019

 

 

One thought on “Farvel 2018

  1. Vi ønsker deg og ungene et fantastisk nytt år med nye muligheter. Stor klem. ??

Comments are closed.