Sanne venner

Dette ble en rar arbeidsuke. Det føltes i grunn som om den bare besto av mandag og fredag siden det jo bare var 2 arbeidsdager. Veldig deilig og skikkelig luksus med så mye fri. På tross av alt som har blitt skjøvet foran meg og utsatt hele dette året, så gir det allikevel ro i sjelen å vite at jeg fortsatt har mange fridager foran meg.

I går fikk jeg besøk av ei barndomsvenninne som jeg ikke har sett på mange år. Hun mente det kunne være snakk om 5 år, og det stemmer helt sikkert. Vi hang sammen som erteris fra sommeren før 7. klasse (det som i dag er 8. klasse) og ut videregående. På det tidspunktet ble hele jentegjengen spredd for alle vinder, og Hanne flyttet til Lakselv i Finnmark. Selv ble jeg igjen her sør, men vi har beholdt kontakten. Hun flyttet etter hvert nedover igjen, men vi har ikke sett hverandre så ofte etter det.
Det var kjempekoselig å møtes igjen og skravla gikk som om det aldri hadde vært noen pause. Det er så godt med venner som kjenner deg fra barndommen, for de vet hva som bor i en og man kan slappe av og bare være seg selv. Vi har begge lyst til å ha mer kontakt heretter, så det må vi sørge for å gjøre alvor av. Forhåpentligvis får vi samlet mesteparten av gamlegjengen også.

Fikk nydelig bukett med tulipaner og andre godsaker i gave av henne 🙂

I dag har det vært en deilig lat dag. Frøkna mi hadde besøk av ei venninne i går, og hun ble like gjerne over til i dag. Nå har hun besøk av ei annen venninne, og hun blir til etter middagen. Kan godt like å ha så mye liv i huset. Å føle at det er en naturlig flyt i tilværelsen. Ungene har nå vært hos meg i 3,5 uker, og skal være her i drøyt 4 uker til. Faren deres har reist på lang juleferie med kjæresten sin, og bonusen for meg er jo at ungene er her hele tiden. Det føles veldig godt.

One thought on “Sanne venner

Comments are closed.