Sørlandshelg

Nå er vi vel hjemme igjen etter en veldig koselig helg. Fredag dro vi til Risør for å besøke Bestemor, tante, onkel og fettere til ungene mine. Dette er familie av min eksmann, men siden jeg jo har vært en del av denne familien i nesten 22 år føler jeg at de er min familie også. De er heldigvis veldig klare på at jeg vil fortsette å være like velkommen hos de som jeg alltid har vært, og det er veldig godt å føle at de er like glade i meg som før. Det er også gjensidig.

Jeg tok meg en time fri fra jobb fredag ettermiddag, og kvart på fire var vi i bilen og klare til å sette nesa mot Risør. Vi var fremme klokken syv. Helgen har blitt brukt til sosialt samvær, skravling og spising. Lørdag sto det Biff Stroganoff på menyen, og den var fantastisk god som vanlig.

I dag sto vi opp til deilig frokost og vendte så nesa hjemover.

Vi dro fra Risør litt før klokken tolv og var hjemme igjen litt før klokken fire. Da hadde vi også vært innom Buskerud Storsenter for å ordne de siste julegavene. Nå er jeg nesten i rute med lista mi.

Frøkna mi er konfirmant denne våren, og da hører det med en del gudstjenester. I dag var det lysgudstjeneste på timeplanen og hun hadde oppmøte klokken 17,00. Etter å ha levert henne dro jeg hjem en liten tur før jeg dro tilbake i tide til gudstjenesten klokken 18,00. Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig ofte i kirken, men dette var en fin gudstjeneste. Masse konfirmanter som bidro og en lun fin stemning.

Uken som kommer blir ganske rolig. Jeg skal en tur til Drammen på styremøte i Finansforbundet geo.avd. Buskerud, og så hjem til avslutning på danseskolen til frøkna mi. Skulle egentlig vært med ut og spise med styret i Drammen, men kan ikke være 2 steder på en gang. Velger jo selvfølgelig frøkna mi da. Men resten av uken skjer det lite. Da blir det bare oppladning til jul.