Forspisningens dag

Denne dagen har i sannhet blitt brukt til dobbel forspisning. Frykter at jeg kommer til å trille innen jul og nyttår er over.

Det er tradisjon med felles avdelingsmøte for økonomiavdelingen (som min avdeling hører til under) rett før jul. Da legges det planer for det kommende året og det er gjennomgang av årets medarbeiderundersøkelse og hva vi bør ta tak i for neste år. Dette møtet har vi på Tyrifjord Hotell og det avsluttes med julelunsj. Tyrifjord Hotell er råe på mat.

Så også i dag, og etter 3-retters lunsj (middag?) vagget vi ut i bilene igjen og tilbake på jobb.

Etter bare et par timer på jobb dro jeg tidlig hjem. Det skulle være Grøtfest (juleball) på ungdomskolen og frøkna mi trengte litt hjelp til å krølle håret. Siden mammaen hadde sviktet henne ved å planlegge sosial kveld med nærmeste avdelingen sin akkurat denne kvelden forsøkte jeg å bøte på skadene med å rekke å hjelpe henne en times tid før jeg måtte dra igjen. Samlingen tidligere på dagen var jo med hele stor-avdelingen min, men den på kvelden var kun med de jeg jobber nærmest med (totalt 8 pers.).

Da min del av jobben med håret til frøkna var utført dro jeg tilbake på jobb igjen og så dro vi på tur til Hønefoss. Der var det først 2 runder bowling før vi dro til Brasserie Fengselet for en 3-retters middag.

Maten var aldeles nydelig og igjen satt vi alle stinne og forspist rundt bordet. Det var så det gjorde vondt, men du verden så godt også 😉

Nå er jeg vel hjemme igjen, og har pakket de siste julegavene som skal bli med oss til Risør i morgen. Skal nemlig nedover og besøke svigerfamilien med ungene. Det er alt for lenge siden sist, og mye er forandret siden da.
Da vi var der i mai for å feire 93 års dagen til svigermor var alt veldig vanskelig mtp ekteskapet som akkurat hadde tatt slutt. Nå føles alt helt annerledes og det blir bare godt å se igjen alle sammen. Ungene har gledet seg til å se igjen Bestemor, tante, onkel og fettere lenge, så det er på høy tid å komme seg på tur dit igjen.

Ha en deilig helg, alle sammen!

 

2 thoughts on “Forspisningens dag

  1. Det var i sannhet forspisnigens dag, men åhh så mye god mat. ? Er så godt å lese at du nå har fått et så godt liv igjen, stå på og nyt det Hege ?☺
    Som sagt i går, GOD TUR Nedover i dag og hils til alle. ?

  2. Kos dere med svigerfamilien i helga. ? Kjør forsiktig
    Det er mange som er glad i dere. ?♥️

Comments are closed.