En kvinnes plass….

….. er ved kjøkkenbenken. Er det ikke det gutta liker å fortelle oss?
Det sies heldigvis med et glimt i øyet, men jeg tror de ønsker seg det litt også. Keep on dreaming, sier nå jeg.
Men at jeg liker å kokkelere og bake skal jeg ikke nekte for. Det er bare viktig at det skjer fordi jeg har lyst selv, og ikke fordi det forventes av meg.

I dag har frøkna og jeg hatt juleforberedelser på kjøkkenet. Vi har en passe lang liste med kaker og julegodter som vi ønsker å lage før jul. Mye av det er fast tradisjon slik som kolakaker (også kalt Brune pinner) og sandnøtter.

Nytt av året er brente mandler og karamellfudge. Det er godt det. Er ikke brått sikker på om det er noe igjen til jul, men det vil tiden vise 😉

Etter at vi hadde holdt på en stund ble frøkna mi en tanke stresset. Hun hadde i lekse til i morgen å være aktiv og å dokumentere det. Hun var nok redd for at bakingen ikke var godt nok, så hun lurte på om hun kunne gå ut og måke! Jeg vurderte ikke en gang tanken på å nekte henne det, for å si det sånn 😀

Vi hadde en real økt ute i går, men det gjensto fortsatt nok til at frøkna fikk gjort en god innsats i dag. Nå er gårdsplassen strøken 🙂

Gårsdagen forøvrig gikk med til siste julegavehandlingen (forhåpentligvis) og deretter tur til Bærum på familiebesøk. En lang, men veldig koselig dag.

I morgen er det ny uke og nye muligheter!

 

One thought on “En kvinnes plass….

  1. Godt at dere er unge og har pågangsmot Hege. Kan jeg få oppskriften på karamellene? De så supergode ut.

Comments are closed.