Følelsen kommer

På onsdag dro ungene på ekstra besøk til pappaen, og dermed fikk jeg et spark bak og satte i gang med juleforberedelser igjen. De nye julegardinene hadde ventet på å bli strøket siden alt strandet i helgen, så nå ble det endelig gjort.

Så gikk jeg løs på reststoffet og sydde løper til spisestuebordet og 2 brikker til stuebordet og ett eller annet annet sted 😉

Synet at den varme rødfargen gjør at jeg kjenner den gode julefølelsen kryper innover i kroppen min. Kjenner at jeg gleder meg til jul på en avslappet og god måte som jeg ikke er vant til. Er trygg på at dette kommer til å bli en skikkelig god jul.

Den siste tiden har spisestuebordet mitt vært kombinert nisseverksted og systue. I dag fikk jeg omsider ryddet nok plass til at det var mulig å spise middag der igjen. Enkel hamburgermiddag, men med selvbakte hamburgerbrød blir det ekstra godt. Hvis du har lyst til å prøve å bake dette selv finner du oppskriften HER Anbefales varmt 🙂

Mats har en egen teori når det gjelder tilbehør. Den er like enkel som den er god: Alt blir bedre med Barbecue saus. Ikke nødvendigvis helt logisk, men sånn er det nå bare. Dermed har den en selvsagt plass på bordet også når det er hamburger på menyen 😉

Nå tror jeg at jeg skal gå og fyre opp i ovnen. I følge avisa kan vi komme til å få snø i dag, og det forklarer vel at det har vært så kaldt igjen de siste dagene. Snøen kan veldig gjerne fortsette å la vente på seg for min del, men i likhet med alle andre får jeg pent finne meg i at det som kommer, kommer.

Nå skal jeg fortsette å nyte den gode julefølelsen!

 

 

 

One thought on “Følelsen kommer

 1. Kjenner julefølelsen kryper inn jeg også når jeg ser det koselige kjøkkenvinduet ditt. ☺?
  Deilig å kunne bestemme selv hvordan en vil ha det. ?
  Ler litt for meg selv når du snakker om løper og brikker, kjenner meg jo igjen, men veldig kos da. ?
  Nå bare kjenner jeg at jeg vil hjem til julefølelsen jeg også, ⛄
  Gleder meg til å pynte, og storbesøk lille julaften, hele Oslo gjengen kommer også? ÷ Eivind som jobber.
  Er så godt å lese at du er igang med livet ditt igjen Hege, et godt liv. ??

Comments are closed.