Nedtellingen er i gang

Da er vi i gang med desember, og før vi vet ordet av det er jula her.

Men vi i går gjorde stas på vår avtroppende avdelingsleder i 2. etg var det andre kreative sjeler i aktivitet i 1. etg. Tradisjonen tro har de adventskalender med pakker, og ikke bare det men de hadde fyr på peisen, gløgg og pannekaker.

Nå er det ikke en ekte peis, men den så ekte nok ut. I virkeligheten er det en 10 timers YouTube video med knitrende peis både i lyd og bilde. Tror jeg må adoptere den ideen når ungene og jeg skal pynte til jul om ei ukes tid. Snakk om å sette stemningen 🙂

Jeg var ikke vanskelig å be jeg, så både gløgg og pepperkaker fikk bein å gå på. Mmmm…..

Ute er også julestemningen på plass. Gata i sentrum er pyntet med masse lys. Snøen mangler, men det kan den gjerne fortsette å gjøre for min del. Hvis den kommer lille julaften og går 1. nyttårsdag holder det lenge for meg.
Var jeg slem nå?….. Vel, jeg var i alle fall ærlig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *